Corona maatregelen

Wat doet Beauty Care Nederland om corona te voorkomen

Op het moment zien we helaas weer een toename in Nederland van het aantal besmettingen met het coronavirus. Wij vinden het erg belangrijk dat je met een gerust hart en veilig gevoel naar ons toe komt voor je behandeling en doen er alles aan om een veilige omgeving te waarborgen. Beauty Care Nederland volgt zorgvuldig de veiligheidsvoorschriften en richtlijnen die het RIVM en het Outbreak Management Team (OMT) hebben opgesteld binnen onze sector als contactberoep. Je kunt onze maatregelen en protocol hier ter informatie en geruststelling lezen:

Voor aanvang van je eventuele afspraak in onze kliniek wordt je op de hoogte gesteld van ons protocol dat wij hanteren ter voorkoming van de verspreiding van het Corona (Covid-19) virus, deze bestaat uit de volgende maatregelen:Annuleren bij symptomen
Wanneer jij of iemand in je directe omgeving klachten ervaart vragen we jou contact op te nemen en de afspraak te verplaatsen. Denk hierbij aan symptomen als: verhoging of koorts (vanaf 37,5), hoofdpijn, verkoudheid, niezen, hoesten. Dit geld ook voor de behandelend specialisten, zij zullen met één van deze klachten de behandeling niet uitvoeren.

Precies op tijd komen
Wij verzoeken je vriendelijk om tot het tijdstip van je afspraak in de auto te wachten en vervolgens alleen naar binnen te komen en ook alleen de behandeling te ondergaan (dus zonder begeleidende partner/vriend(in) en/of kinderen).

Handhygiëne
Bij binnenkomst dien je handen te wassen of desinfecteren volgens instructie.

Geen handen schudden
Uiteraard verwelkomen we je hartelijk met een woord en een lach.

Minimaal 1,5 meter afstand    
Er wordt een onderlinge afstand van > 1,5 meter gehouden en wij geven tijdelijk geen hand.

Mond- en gezichtsmaskers       
De werkzaamheden in de kliniek worden uitsluitend verricht door specialisten die een mondkapje en handschoenen dragen, ook onze baliemedewerkster draagt deze en voor klanten geld ook dat zij een mondkapje zullen dragen.

Betaal per pin 
Betalingen gaan via pin, de pinautomaat wordt na iedere transactie gedesinfecteerd.

Toiletbezoek
Alle klanten maken uitsluitend gebruik van onze heren wc waar ook mogelijkheid is de handen te desinfecteren en deze af te drogen met papieren handdoekjes. Wij vragen om de wc bril zelf te reinigen na uw bezoek met de aanwezige middelen. De deurknoppen worden naderhand door onze medewerker ontsmet.Wat doet Beauty Care Nederland om de omgeving veiliger te maken?

Naast de reguliere maatregelen als mondkapjes en afstand gaan wij nog een stapje verder. Uit TU/e- onderzoek blijkt dat goede ventilatie én goede luchtreiniging de kans op besmetting kan verkleinen. Wij hebben onze (behandel)ruimtes voorzien van luchtreinigers die ons helpen aan gezonde lucht en hierdoor bacteriën en virussen bestrijdt. Het apparaat zuivert en desinfecteert dus de lucht.

Daarnaast nemen wij onze eigen gezondheid ook erg serieus; specialisten en ander personeel van Beauty Care Nederland handhaven de maatregelen in hun privé leven net zo serieus als op de werkvloer (denk aan contacten beperken etc.).


Overige vragen?

Heb je nog verdere vragen over de beschermende maatregelen die Beauty Care Nederland heeft getroffen of heb je vragen over de richtlijnen voor jou? Neem gerust contact met ons op, dan staan we voor je klaar!

Telefoon: +31 (0)71 888 56 52
E-mail: info@beautycarenederland.nl

Corona maatregelen 12/10/2020