Haartransplantatie in combinatie met MHP

Dean-Saunders MHP Beauty Care Nederland

De combinatie van Micro Hair Pigmentation met een haartransplantatie wordt de laatste jaren veelvuldig toegepast. Sommige mensen hebben eerder al één of meerdere haartransplantaties gehad en willen een hogere visuele dichtheid en/of littekens camoufleren. Anderen kiezen voor een directe combinatie. Wij krijgen vaak vragen over de combinatie met een haartransplantatie en daarom hierbij enige uitleg over de voordelen van de combinatie van deze twee behandelingen.

De voordelen van haartransplantatie in combinatie met MHP

  • Wanneer er al eerder één (of meerdere) haartransplantatie(s) hebben plaatsgevonden zorgt de MHP voor een optimale visuele verdichting. De dichtheid die met alleen een haartransplantatie niet bereikt kan worden, wordt wel bereikt wanneer de combinatie met MHP wordt toepast.
  • Eventueel door eerdere haartransplantaties ontstane littekens kunnen in dezelfde behandeling(en) worden weggewerkt.
  • Wanneer de MHP behandeling wordt uitgevoerd voordat u een haartransplantatie ondergaat is de overgang een stuk makkelijker omdat de MHP behandeling 1 maand voor de haartransplantatie plaatsvindt. Het haar wordt pas afgeschoren wanneer u de MHP behandeling ondergaat en na deze eerste MHP behandeling gaat u met een hoofd vol ‘stoppeltjes’ weer naar buiten! De roodheid zal snel verdwijnen en zo is de impact dus een stuk kleiner als het haar moet worden geschoren voor de haartransplantatie.
  • De conditie van de hoofdhuid wordt sterk verbeterd door de MHP behandeling. De hoofdhuid wordt als het ware helemaal klaargemaakt voor de aanstaande haartransplantatie.
  • MHP is heel goed te combineren met een lage dichtheid haartransplantatie. Dit kan u al snel eenbesparing van duizenden euro’s opleveren.

Haartransplantatie in combinatie met Micro Hair Pigmentation (MHP) door Beauty Care Nederland (BCN)

Dit had ik jaren eerder moeten doen! Ik ben er zo blij mee! Veel beter dan alleen de haartransplantaties!

Niet alleen shaven look

Natuurlijk werkt de MHP techniek het beste in combinatie met de zogenaamde shaven look, maar ook wanneer u het haar iets langer wil dragen kan de MHP een flinke verbetering opleveren door een zachte donkerde schaduw op de hoofdhuid. Wij vragen echter wel altijd om het haar te millimeteren alvorens wij te werk kunnen gaan. De reden hiervan is dat we de MHP graag zo perfect mogelijk willen plaatsen en dan is het erg belangrijk voor de behandelend specialist om goed te kunnen bepalen waar de MHP geplaatst moet worden.

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

U kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.