Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Hoofdhuid analyse en haargroei stimulatie bij Beauty Care Nederland

Beauty Care Nederland heeft al jaren ervaring met haren en hoofdhuid. Naast Micro Haar Pigmentatie (MHP) kun je bij ons ook terecht voor hoofdhuid analyse en haarstimulatie behandelingen (bij zeer dun haar en haarverlies).

Daarnaast kunnen wij specifieke, dermatologische producten van Mediceuticals aanbevelen voor haar- en hoofdhuidoplossingen. In deze blog vertellen we hier graag meer over.

Hoofdhuid analyse en persoonlijk advies

Heb je last van haar- of hoofdhuidproblemen zoals: jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos, of misschien haaruitval? Dan is een hoofdhuid analyse bij Beauty Care Nederland een goede manier om dit in kaart te brengen en naar de mogelijke oplossingen en behandelmethoden te kijken.

Bij haar- en/of hoofdhuidproblemen bekijken wij altijd de conditie van de hoofdhuid met behulp van mediscoop onderzoeksapparatuur. Een gezonde hoofdhuid is namelijk de basis voor gezond haar. Met deze microscoop wordt het beeld 1.000x vergroot. Zo maken we op een scherm zichtbaar hoe de conditie van het haar en de hoofdhuid is.

Als de situatie of het probleem is vastgesteld weten wij welke producten van Mediceuticals geschikt zijn voor jouw hoofdhuid- en/of haarprobleem. Ook kan het zijn dat er sprake is van haarverlies, waarbij wij een combinatie van deze medische producten en onze Derma Stimulation Treatment adviseren

Mediceuticals

Om de hoofdhuid te normaliseren, te zuiveren en te ontgiften of om de pH-waarde eventueel te verlagen, zijn bij ons producten van Mediceuticals te verkrijgen.

Deze dermatologische verzorgingsproducten ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid en zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Maar ook zijn ze in te zetten bij: roos, jeukende hoofdhuid, ontstoken/geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

De haarproducten van Mediceuticals worden voorgeschreven door dermatologen en als gecertificeerde kliniek mag Beauty Care Nederland deze aanbieden. Het betreft hier een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product.

Derma Stimulation Treatment (haargroei stimulatie)

Beauty Care Nederland heeft een eigen behandeling ontwikkeld die de hoofdhuid stimuleert. Met de trillingen en microperforaties op de juiste huidlaag zorgt deze voor de stimulatie van celgroei en verhoogde activiteit in de cel. De behandeling zorgt ook voor uitstel van de groeistop (catagene fase) en kan inactieve maar nog wel aanwezige haarzakjes aanzetten tot hernieuwde groei.

Derma Stimulation Treatment is één van de weinige haargroei stimulatie-behandelingen die direct en ter plekke de (anagene) groeifase van de haargroei-cyclus stimuleren. Om nóg meer resultaat te kunnen behalen, maken wij gebruik van ons volledig natuurlijke en therapeutische vitamine E-serum. Dit om de huid en de haarzakjes extra te stimuleren. Het serum activeert de haarzakjes extra en direct op de juiste plek, zodat de haren sterker en dikker zullen worden. Dit zal meteen zorgen voor meer volume.

Wanneer DST?

  • bij haarverlies Alopecia Androgenetica
  • bij zeer dun haar
  • bij haren van een slechte kwaliteit
  • bij donshaar
  • bij diffuus haarverlies
  • als voorbereiding op een haartransplantatie

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30 uur.
Telefoon: +31 (0)71 888 56 52
E-mail: info@beautycarenederland.nl

 


BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op