MHP 4 a Day – binnenkort online verkrijgbaar!

MHP 4 a Day - Beauty Care Nederland - BCN

MHP 4 a Day is een extreem fijn zeer sterk geconcentreerd mineraal kleurpigment verkrijgbaar in 6 basiskleuren. Dit kunt u gemakkelijk aanbrengen bij diffuus haarverlies. MHP 4 a Day is te gebruiken bij mannelijke kaalheid, bij vrouwen met haarverlies of gewoon wanneer u nog niet toe bent aan MHP.

MHP 4 a Day

MHP 4 A Day wordt bij ons in de kliniek gebruikt bij een MHP consult en op de MHP Open Dag. Op deze manier kunnen wij direct aan u laten zien wat onze MHP voor u kan doen. Het wordt direct duidelijk hoe u verandert in uw gezicht als de haarlijn weer visueel terug wordt gebracht naar de natuurlijke staat.

Video impressie

 

Basiskleuren en prijs

MHP 4 a Day - 003 Mat Zwart

Mat Zwart

MHP 4 a Day - 165 Koel Midden-Donkerbruin

Donkerbruin

MHP 4 a Day - 175 Warm Middenbruin

Middenbruin

MHP 4 a Day - 160 Warm Lichtbruin

Lichtbruin

MHP 4 a Day - 155 Warm Goudbruin

Goudbruin

MHP 4 a Day - 150 Rood

Rood

MHP 4 a Day - Aanbrengkwast

Opbrengkwast

MHP 4 a Day - Verpakking

Verpakking

De pigmenten zijn 100% veilig, niet-irriterend en hebben van nature een UVA- en UVB-zonbescherming. De kleuren kunnen enigszins afwijken van de foto’s. De pigmenten kunnen worden aangebracht met de speciale opbrengkwast.

MHP 4 a Day is binnenkort online verkrijgbaar in onze in ontwikkeling zijnde webshop voor € 24.95. De speciale opbrengkwast is verkrijgbaar voor € 9,95.

Heb jij interesse in MHP 4 a Day?

Laat het ons weten via onderstaand formulier! Je ontvangt dan als eerste een email zodra MHP 4 a Day in onze nieuwe webshop te bestellen is.

Ja, ik heb interesse in MHP 4 a Day!

 

Verificatie

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts