MHP Photoshop Brush Service

MHP Photoshop Brush Service

Wij begrijpen ten zeerste dat de keuze om door middel van een Micro Hair Pigmentation behandeling iets aan uw haarverlies te gaan doen een ingrijpend besluit is. Als aanvulling op de verstrekte informatie op deze website, waaronder de uitgebreide sectie met antwoorden op veelgestelde vragen, blog artikelen, referenties, voor/na foto’s en videos, bieden wij u ook onze gratis MHP Photoshop Brush Service aan.

MHP Photoshop Brush Service - Beauty Care Nederland (BCN) Met de gratis MHP Photoshop Brush Service hopen wij vragen als: “Staat dat MHP wel bij mij?” en “Hoe zou dat MHP er bij mij ongeveer uitzien?” te kunnen beantwoorden. Gebruik het formulier hieronder om ons een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto te sturen.

Uw foto zal vervolgens door ons in Photoshop bewerkt worden met een speciale door ons ontwikkelde MHP Photoshop Brush. Na korte tijd ontvangt u dan uw bewerkte foto van ons retour en kunt u een indruk krijgen van uw uitstraling na een Micro Hair Pigmentation behandeling bij Beauty Care Nederland. De echte MHP ziet er natuurlijk nog beter uit, maar dit geeft alvast een goed beeld.

» Het is belangrijk dat u een foto van uzelf instuurt die in precies dezelfde hoek is genomen als nevenstaande voorbeeldfoto! «

LET OP! Het verzenden van het formulier met de foto is pas gelukt als u de succespagina ziet verschijnen. Het versturen kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde foto.

MHP Photoshop Brush Service - Beauty Care Nederland

 

Verificatie

MHP Photoshop Brush Service 23/12/2014

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts