Nieuw teamlid: Peter den Otter, arts

Peter den Otter, arts - Beauty Care Nederland

Medio juli 2016 is arts Peter den Otter toegetreden tot team Beauty Care Nederland. Hiervoor hebben Beauty Care Nederland en Peter den Otter reeds jarenlang samengewerkt op het gebied van injectables teneinde haartransplantatie littekens te verbeteren. Met injectables kunnen verdiepte of verhoogde littekens weer vlak worden gemaakt om zo nóg minder zichtbaar te worden.

Peter den Otter heeft na zijn studie Geneeskunde uitgebreide chirurgische ervaring opgedaan. Hij werkte bij de afdeling Algemene Chirurgie in het Zaans Medisch Centrum. Daarna bij de afdelingen Cardiothoracale Chirurgie in het Universitair medisch Centrum Groningen en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In het UMCG werkte hij tevens mee aan onderzoek naar de vorming van hypertrofische littekens.

Specialist injectables

Peter den Otter heeft vervolgens de huisartsopleiding voltooid en is al jaren werkzaam als huisarts. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen en injectables zoals botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen. Deze ingrepen voert hij op verschillende locaties uit. Bij de injectables ziet Peter den Otter graag een natuurlijk resultaat en zal hij altijd de eigen gezichtsuitdrukkingen willen behouden.

Door zijn jarenlange ervaring en zijn brede medische kennis is Peter den Otter een uitstekende en veilige keuze voor uw cosmetische of medische behandeling. Naast een cosmetische behandeling kunt u ook bij hem terecht voor de meer medische kant van het vak. Denk daarbij aan botulinetoxine behandelingen tegen migraine, overmatig transpireren of tandenknarsen en littekenbehandelingen.

Persoonlijk advies

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken op T +31 (0)71 888 56 52. Peter den Otter staat ingeschreven in het BIG-register onder nummer 89050538201.