Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Permanent make-up verwijderen met medische laser

Heb jij permanente make-up (PMU) laten aanbrengen en ben je niet meer tevreden? Misschien is je smaak met de tijd veranderd of de kleur van het pigment is vervaagd.. Gelukkig is het mogelijk de Permanente make-up te laten verwijderen. Bij Beauty Care Nederland gebruiken wij medische laser apparatuur. Lees er meer over:

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een vorm van tatoeage, er worden pigmenten aangebracht in de lederhuid met als doel het creëren van bijv. permanente wenkbrauwen. Het is een uitkomst wanneer je veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. De kleur kan na verloop van tijd wat vervagen door het natuurlijke huidvernieuwingsproces, dan wordt er eens per 1.5 jaar een opfrisbehandeling geadviseerd. Het laten aanbrengen van PMU door een professional is niet goedkoop. Er zijn goede, maar ook minder kundige aanbieders van deze schoonheidsbehandelingen. Soms zijn de klanten niet tevreden, in zo’n geval kan de geplaatste PMU verwijderd worden.

Corrigeren of verwijderen met laser

Er zijn twee verschillende opties mogelijk met laseren. Je kunt de permanent make-up volledig laten verwijderen óf deze met 1 a 3 sessies lichter laten maken zodat jouw pmu specialist een correctie behandeling kan uitvoeren.
Bij het volledig verwijderen zijn het aantal sessies afhankelijk van de diepte en de kleur van de pigmenten maar gemiddeld zijn er 3 a 6 sessies nodig.

Hoe werkt het verwijderen van PMU met laser?

Bij Beauty Care Nederland maken wij gebruik van de medische laser: Quanta System Q-plus C. De laser zendt licht uit die opgenomen wordt door de inkt in de PMU. Door deze impuls zal het pigment in kleinere deeltjes opbreken om zo door het lymfesysteem afgevoerd en opgeruimd te worden. Onze Quanta laser kent 3 golflengtes waardoor alle kleuren behandeld kunnen worden. Ook gebruiken we oogbeschermers die noodzakelijk zijn om het oog tegen de laserstralen te beschermen. Zo kunnen wij PMU van wenkbrauwen en eyeliners veilig verwijderen.

Eyeliners

acularshield-300x177

Bij het verwijderen van eyeliner is het van groots belang het oog goed te beschermen tegen het laserlicht. Hier gaan we zeer deskundig voor te werk. Het oog wordt tijdens de behandeling afgedekt met een stalen contactlens die in samenwerking met een gel voorzichtig onder het ooglid geschoven wordt.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid wat gevoelig en branderig aanvoelen, de wenkbrauwen of ogen kunnen wat zwellen. Dit trekt meestal dezelfde dag weer bij.

Het is goed om nog even te wachten met het gebruik van make-up zolang de huid gezwollen is, bij een behandeling van eyeliner moet je er rekening mee houden dat lenzen dragen de eerste 72 uur niet kan omdat de ogen nog gevoelig zijn. Douchen is wel mogelijk, maar niet al te heet.

Gedurende de periode dat je onder behandeling bent is het sterk aan te raden om het behandelde gebied goed te beschermen in de zon, vanaf SPF 30. De reden hiervoor is dat de zon invloed kan hebben op het melanine in de huid. Het kan ervoor zorgen dat het behandelde gebied donkerder oogt (hyperpigmentatie) of juist heel licht oogt (hypopigmentatie). Beschermen is dus het advies!

Tarieven

 
Wenkbrauwen € 90,-
Lipliner € 80,-
Eye-liner € 185,-
Eye-liner dubbel € 225,-

Persoonlijk advies

Om meer te weten te komen over het verwijderen van je PMU kan je een gratis consult aanvragen. Dit kan gemakkelijk via Whatsapp 06 27 29 79 72 of ons Foto Consult Formulier. Uiteraard kan je ons ook een belletje geven +31 (0)71 888 5652 of een e-mail sturen info@beautycarenederland.nl

 

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP