Tattoo Laser Foto Consult Service

Tattoo Laser Foto Consult Service

Voor jouw gemak en om je de kosten van het reizen te besparen, bieden wij je onze Tattoo Laser Foto Consult Service aan. Aan de hand van de door jou verstrekte personalia, foto’s en antwoorden op de hieronder vermelde vragen zal ons team van behandelend specialisten jouw situatie nauwkeurig beoordelen.

Tattoo Laser Foto Consult Service | Beauty Care NederlandVervolgens zal één van onze behandelend specialisten per telefoon persoonlijk contact met je opnemen om jouw situatie te bespreken en je te adviseren over de mogelijkheden voor behandeling van je tattoo met laser. De behandelend specialist zal tijdens dit telefonische gesprek tevens al jouw mogelijke vragen rondom de laser behandeling van je tattoo beantwoorden.

Gelieve het Tattoo Laser Foto Consult Service formulier hieronder volledig in te vullen en een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto van jouw tattoo te uploaden. Je kunt optioneel een 2e foto van jouw tattoo toevoegen. Eén van onze behandelend laser specialisten zal na beoordeling van je foto’s telefonisch contact met je opnemen om jouw situatie te bespreken.

LET OP! Het verzenden van het formulier is pas gelukt als je de succespagina ziet verschijnen. Het versturen kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde foto’s.

Tattoo Laser Foto Consult Service - Beauty Care Nederland

    Personalia

  • Contactgegevens

  • Tattoo foto's uploaden

  • Aanvullende vragen

 

Verificatie

Tattoo Laser Foto Consult Service 04/09/2015