Tattoo Laser Foto Consult Service

Tattoo Laser Foto Consult Service

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen, bieden wij u onze Tattoo Laser Foto Consult Service aan. Aan de hand van de door u verstrekte personalia, foto’s en antwoorden op de hieronder vermelde vragen zal ons team van behandelend specialisten uw situatie nauwkeurig beoordelen.

Tattoo Laser Foto Consult Service | Beauty Care NederlandVervolgens zal één van onze behandelend specialisten per telefoon persoonlijk contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden voor behandeling van uw tattoo met laser. De behandelend specialist zal tijdens dit telefonische gesprek tevens al uw mogelijke vragen rondom de laser behandeling van uw tattoo beantwoorden.

Gelieve het Tattoo Laser Foto Consult Service formulier hieronder volledig in te vullen en een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto van uw tattoo te uploaden. U kunt optioneel een 2e foto van uw tattoo toevoegen. Eén van onze behandelend laser specialisten zal na beoordeling van uw foto’s telefonisch contact met u opnemen om uw situatie te bespreken.

LET OP! Het verzenden van het formulier is pas gelukt als u de succespagina ziet verschijnen. Het versturen kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde foto’s.

Tattoo Laser Foto Consult Service - Beauty Care Nederland

    Personalia

  • Contactgegevens

  • Tattoo foto's uploaden

  • Aanvullende vragen

 

Verificatie

Tattoo Laser Foto Consult Service 04/09/2015

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts