Wat wordt er eigenlijk besproken tijdens een consult voor Micro Haar Pigmentatie?

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een behandeling die oplossing biedt bij haarverlies. Wanneer je al langer rond kijkt naar de behandeling heb je vast al veel voor en- na foto’s gezien, video’s bekeken en reviews gelezen. Tóch kan het zijn dat je nog met vragen zit, bijvoorbeeld over de toepassing en mogelijkheden van MHP voor jouw persoonlijke situatie. Dit is précies waarom een persoonlijk consult gesprek van belang is; het is de beste manier voor onze deskundige om al deze vragen te beantwoorden en op maat een offerte op te stellen.

Soorten consultaties

Er zijn bij Beauty Care Nederland verschillende manieren om persoonlijk advies in te winnen. Eén daarvan is onze online MHP Foto Consult Service. In dit geval vul je een formulier in met persoonsgegevens en bijzonderheden en stuur je foto’s mee. Onze klantcoördinator bespreekt jouw situatie met de behandelend specialist en zal na beoordeling telefonisch contact met je opnemen. Omdat er niet per direct gekeken kan worden naar de conditie van de hoofdhuid en foto’s niet 100% een volledig beeld kunnen geven is deze weg van informatie inwinnen geschikt wanneer je tevreden bent met een inschatting van onder andere de kosten.

Tijdens een persoonlijk consult in onze kliniek in Katwijk zal het gesprek direct plaatsvinden met onze behandelend specialist.

Wat wordt er besproken?

Tijdens het gesprek wordt jouw haarverlies en voorgeschiedenis op dit gebied besproken. Heb je bijvoorbeeld haarverlies producten gebruikt zoals ‘Minoxidil’ of gebruik je vitaminen hiervoor? Draag je een haarwerk, heb je een haartransplantatie ondergaan etc.
Wanneer de specialist deze informatie verzameld heeft kan er gekeken worden naar de huidige situatie: hoeveel haar is er aanwezig en wat is de conditie van de hoofdhuid. Zodra hier een compleet beeld over gevormd is weten wij precies waar we mee werken en wat er mogelijk is.

Scope
Bij twijfels over de conditie van de hoofdhuid kunnen wij deze bekijken met onze ‘Scope’. Deze microscopische apparatuur kan de hoofdhuid 1000 keer uitvergroten. Aan de hand van onze bevindingen zullen we vervolgens een plan maken om eerst uw hoofdhuid te verbeteren door de pH-waarde weer in balans te krijgen.

Daarna het meest persoonlijke deel, we kunnen dieper ingaan op wat jouw wensen qua haarlijn, stijl en dichtheid zijn. Sommige mensen hebben hier al een vrij duidelijk beeld over (en nemen soms foto’s mee van wat ze mooi vinden) voor andere geld dat ze dat wat minder hebben. In beide gevallen zal onze specialist deskundig advies geven over de beste opties en met je meedenken. De haarlijn wordt altijd uniek ontworpen en hierbij houden wij rekening met factoren zoals leeftijd, gezichtsstructuur, huidtype en cultuur. Eén ding is in ieder geval gegarandeerd: wij staan voor natuurlijke resultaten. Op basis van deze wensen, de te behandelen zone’s en de nodige behandeluren wordt de prijsopgave gemaakt.

MHP 4 a Day

Tijdens het consult is het ook mogelijk om MHP 4 a Day te ontvangen. Dit is een micro fijn, natuurlijk poeder wat we hebben ontwikkeld zodat je kunt ervaren hoe MHP je zult staan. De poeder wordt aangebracht op de hoofdhuid om deze geschoren look na te maken, je zult direct zien hoe een nieuwe haarlijn staat. Dit is een leuke, extra toevoeging van je bezoek!

Praktische informatie en vragen

We zullen uiteraard een beeld schetsen van hoe een MHP behandeling bij Beauty Care Nederland verloopt. Denk hierbij aan het aantal behandelingen etc. Nog vragen? Onze behandelaar zal deze allemaal beantwoorden! Mocht je bang zijn dat je wat vergeet te vragen kun je deze thuis gerust opschrijven om te verzekeren dat ze aan bod komen. Na afloop zul je een samenvatting van het gesprek via de e-mail ontvangen zodat je het opgestelde behandelplan en de offerte ook rustig thuis kunt doornemen. Wij adviseren om vervolgens goed na te denken of de behandeling bij je past en een weloverwogen keuze te maken.

Voordelen van een persoonlijk gesprek zijn:

✔️ Ontdek of je een goed gevoel krijgt bij de behandelend specialisten en de kliniek

✔️ Je ontvangt een prijsopgave en behandelplan

✔️ Het is mogelijk bij een behandeling mee te kijken

✔️ Er kan ‘MHP 4 a Day’ toegepast worden

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.