Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Medische laser

Quanta System Q-Plus C medische laser

Laser behandelingen worden bij Beauty Care Nederland uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser van het vermaarde bedrijf Quanta System, een zeer goede ontwikkelaar die wereldwijd bekent staat voor zijn laser technologie. De uiterst geavanceerde laserapparatuur van Quanta System wordt ook gebruikt in ziekenhuizen en medische klinieken.

Veilig, hoge kwaliteit en groot kleurenbereik

De Quanta System Q-Plus C medische laser kent 3 golflengtes, namelijk QS Nd: YAG 1064, Qs Nd: YAG 532 nm en QS Ruby 694 nm. Met deze 3 golflengtes kunnen alle tatoeagekleuren effectief en relatief snel worden verwijderd.

De lasers van de Q-Plus serie staan bekend om het precieze profiel van de laserstraal door de unieke vierkante spotvorm. Dit voorkomt overlapping van de pulsen en zorgt voor veilige en effectieve behandelingen zonder littekens aangezien de energie homogeen wordt verdeeld over het behandelde gebied.

Hierdoor kan er ook heel precies gewerkt worden. Mocht je een klein gedeelte uit een volledige tattoo verwijderd of lichter willen, kan dat ook.

Zimmer Cryo 6 koelsysteem

Tijdens de laser behandelingen wordt de huid constant gekoeld door middel van het Zimmer Cryo 6 koelsysteem. Deze is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de huid met laser.

Doordat het apparaat gerichte koeling verzorgt op de huid wordt pijn tijdens de behandeling geminimaliseerd en zo min mogelijk aangetast. Tevens hersteld de huid beter na iedere laserbehandeling.

In tegenstelling tot andere koelmethoden zoals contact koeling, cryogene spray of koelelementen, kan het Zimmer Cryo 6 koelsysteem de huid koelen voor, tijdens en na het toepassen van laserenergie zonder dat interferentie met de laserbundel plaatsvindt.

Ook gebruikt in medische klinieken

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP