Haargroei Stimulatie

Derma Stimulation Treatment
gezonder ogend, dikker haar met verminderde uitval door stimulatie van de haargroeicyclus; zeer goede resultaten bij o.a. fijn haar en diffuus haarverlies

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

 

U kunt haar dat steeds dunner, korter, breekbaarder en lichter van kleur wordt een nieuwe impuls geven met onze Derma Stimulation Treatment. Deze behandeling is vergelijkbaar met ‘Mesotherapie’ maar wordt niet met de gebruikelijke ‘mesogun’ of bekende rollers uitgevoerd, maar met onze eigen gespecialiseerde apparatuur waarmee nauwkeurig en grondig de juiste huidlaag wordt gestimuleerd.

Haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment

Beauty Care Nederland heeft een eigen behandeling ontwikkeld die de hoofdhuid stimuleert en die, met de trillingen en microperforaties op de juiste huidlaag, zorgt voor de stimulatie van celgroei en verhoogde activiteit in de cel. De behandeling zorgt ook voor uitstel van de groeistop (catagene fase) en kan inactieve maar nog wel aanwezige haarzakjes aanzetten tot hernieuwde groei.

Derma Stimulation Treatment (DST) is één van de weinige haargroei stimulatie behandelingen die direct en ter plekke de (anagene) groeifase stimuleert van de haargroeicyclus. Om nóg meer resultaat te kunnen behalen maken wij gebruik van ons volledig natuurlijk therapeutisch vitamine E serum, om de huid en de haarzakjes extra te stimuleren. Het serum activeert de haarzakjes nog eens extra direct op de juiste plek, zodat de haren sterker en dikker zullen worden. Dit zal zorgen voor direct meer volume. De Mesotherapie haargroei behandeling geeft zeer goede resultaten bij zeer fijn haar wat langzaam groeit, dons haar, diffuus haarverlies, Alopecia androgenetica en als voorbereiding op een haartransplantatie (huidverbetering). De behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren.

 

Voorbeelden van DST door Beauty Care Nederland

Klik op een foto om de ‘voor/na’ galerij in groot formaat te openen

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden het haar van tevoren te wassen. Gebruik ook liever geen stylingproducten op de dag van de behandeling. Voordat de behandeling begint maken wij foto’s en bekijken wij de hoofdhuid en haren met microscopische apparatuur die het beeld 1000 x vergroot. Hierna stellen wij het voor u passende behandelplan samen.

Na de behandeling en onderhoud

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn, dit verdwijnt echter vaak al na een aantal uur wanneer de huid zich hersteld. Het is belangrijk om gedurende dezelfde dag geen sauna en zwembad te bezoeken. Ook mag u het haar gedurende 12 uur niet wassen. Als u het al eerder moet wassen, dan alleen met lauwwarm water (liever aan de koude kant) en minimaal 2-4 uur na de behandeling. Het kleuren van uw haar kan weer een week na de behandeling.

Om de hoofdhuid nog verder te normaliseren, te zuiveren en te ontgiften alsmede om de pH-waarde eventueel te verlagen, adviseren wij de producten van Mediceuticals. Deze dermatologische verzorgingsproducten ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid en zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook is er een behandelmethode ontwikkeld voor specifieke haar- en hoofdhuidproblemen zoals: roos, jeuk, ontstoken/ geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

Behandelfrequentie en kosten

Het behandelschema is 4 keer maandelijks 1 behandeling, daarna ieder half jaar 1 behandeling. Een DST behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na 4 weken zal het eerste resultaat zichtbaar zijn.

Het tarief van een losse DST behandeling is € 150,-. Het DST Voordeelpakket, bestaande uit 6 DST behandelingen inclusief 3x dermaceuticals scopie plus ondersteunende cleanser met DHT blokker voor thuisgebruik, kost € 750,-. Voordat u aan het DST Voordeelpakket begint raden wij u echter aan om eerst 1 losse behandeling te ondergaan. Zo kunt u beter bepalen of haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment ook voor u een oplossing is.

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Haargroei Stimulatie 10/12/2014

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts