Haargroei Stimulatie

Derma Stimulation Treatment
gezonder ogend, dikker haar met verminderde uitval door stimulatie van de haargroeicyclus; zeer goede resultaten bij o.a. fijn haar en diffuus haarverlies

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

 

Je kunt haar dat steeds dunner, korter, breekbaarder en lichter van kleur wordt een nieuwe impuls geven met onze Derma Stimulation Treatment. De haargroei stimulatie behandeling is vergelijkbaar met ‘Mesotherapie’ maar wordt niet met de gebruikelijke ‘mesogun’ of bekende rollers uitgevoerd, maar met onze eigen gespecialiseerde apparatuur waarmee nauwkeurig en grondig de juiste huidlaag wordt gestimuleerd. De behandeling is geschikt bij Alopecia Androgenetica , bij zeer dun haar, of haren van een slechte kwaliteit, donshaar, diffuus haarverlies, of als voorbereiding op een haartransplantatie. Wat heel erg belangrijk is, is dat er nog haarzakjes aanwezig zijn. Als deze er niet meer zijn heeft de behandeling helaas geen zin.

Haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment

Beauty Care Nederland heeft een behandeling ontwikkeld die de hoofdhuid stimuleert en die, met de trillingen en microperforaties op de juiste huidlaag, zorgt voor de stimulatie van celgroei en verhoogde activiteit in de cel. De behandeling zorgt ook voor uitstel van de groeistop (catagene fase) en kan inactieve maar nog wel aanwezige haarzakjes aanzetten tot hernieuwde groei.

Derma Stimulation Treatment (DST) is één van de weinige haargroei stimulatie behandelingen die direct en ter plekke de (anagene) groeifase stimuleert van de haargroeicyclus. Om nóg meer resultaat te kunnen behalen maken wij gebruik van ons volledig natuurlijk therapeutisch vitamine E serum, om de huid en de haarzakjes extra te stimuleren. Het serum activeert de haarzakjes nog eens extra direct op de juiste plek, zodat de haren sterker en dikker zullen worden. Dit zal zorgen voor direct meer volume. De haargroei behandeling geeft zeer goede resultaten bij zeer fijn haar wat langzaam groeit, dons haar, diffuus haarverlies, Alopecia androgenetica en als voorbereiding op een haartransplantatie (huidverbetering). De behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren.

 

Voorbeelden van DST door Beauty Care Nederland

Klik op een foto om de ‘voor/na’ galerij te openen

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Haargroei Stimulatie Beauty Care Nederland

Voor/na foto’s Haargroei Stimulatie door Beauty Care Nederland

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden het haar van tevoren te wassen. Gebruik ook liever geen stylingproducten op de dag van de behandeling. Voordat de behandeling begint maken wij foto’s en bekijken wij de hoofdhuid en haren met microscopische apparatuur die het beeld 1000 x vergroot. Hierna stellen wij het voor jou passende behandelplan samen.

 

Na de behandeling en onderhoud

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn, dit verdwijnt echter vaak al na een aantal uur wanneer de huid zich hersteld. Het is belangrijk om gedurende dezelfde dag geen sauna en zwembad te bezoeken, in verband met het risico op infecties. Ook raden wij aan het haar gedurende 12 uur niet te wassen. Als je het toch al eerder moet wassen, dan alleen met lauwwarm water (liever aan de koude kant) en minimaal 2-4 uur na de behandeling. Het kleuren van je haar mag pas weer een week na de behandeling als de hoofdhuid volledig is genezen.

Om de hoofdhuid nog verder te normaliseren, te zuiveren en te ontgiften alsmede om de pH-waarde eventueel te verlagen, adviseren wij de producten van Mediceuticals. Deze dermatologische verzorgingsproducten ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid en zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Deze producten zijn ook in te zetten bij: roos, jeukende hoofdhuid, ontstoken/geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

 

Behandelfrequentie en kosten

Het behandelschema is 4 keer maandelijks 1 behandeling, daarna ieder half jaar 1 behandeling. Een DST behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Na 4 weken zal het eerste resultaat zichtbaar zijn. De eerste nieuwe haren zullen op zijn gekomen en het bestaande haar zal voller en steviger aanvoelen. Meestal worden de haren ook een stuk donkerder, en ook meer glanzend.

Het tarief van een losse DST behandeling is € 195,-. Het DST Voordeelpakket, bestaande uit 6 DST behandelingen inclusief 3x Mediceuticals scopie plus ondersteunende producten voor thuisgebruik, ter waarde van ongeveer 95,- euro kost je € 975,-. Je krijgt dus 1 behandeling en 3 producten helemaal gratis. Het is mogelijk om als test 1 losse behandeling te ondergaan voordat je aan het DST Voordeelpakket begint. Na deze ene behandeling zul je direct al resultaat zien. Zo kun je beter bepalen of haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment ook voor jou een oplossing is.

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Haargroei Stimulatie 10/12/2014