Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Haargroei stimulatie

- erkend specialist

DST behandeling

Last van haar wat steeds dunner, korter of breekbaarder wordt? Je kunt deze een nieuwe impuls geven met onze Derma Stimulation Treatment. De behandeling is geschikt bij Alopecia Androgenetica, bij zeer dun haar of haren van een slechte kwaliteit, donshaar, diffuus haarverlies, of als voorbereiding op een haartransplantatie.

✔ Gezonder ogend en dikker haar
✔ Verminderde uitval door stimulatie van de haargroeicyclus
✔ Zeer goede resultaten bij o.a. fijn haar en diffuus haarverlies

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

Haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment

Beauty Care Nederland heeft deze behandeling ontwikkeld om de hoofdhuid te stimuleren en zo te zorgen voor de stimulatie van celgroei en verhoogde activiteit in de haarfollikel. Dit wordt tot stand gebracht met trillingen en microperforaties in de juiste huidlaag. De methode is vergelijkbaar met ‘Mesotherapie’ maar wordt niet met de gebruikelijke ‘mesogun’ of bekende rollers uitgevoerd, maar met onze eigen gespecialiseerde apparatuur waarmee nauwkeurig en grondig de juiste huidlaag wordt gestimuleerd.

De haargroei stimulatie zorgt ook voor uitstel van de groeistop (catagene fase) en kan inactieve maar nog wel aanwezige haarzakjes aanzetten tot hernieuwde groei.

Derma Stimulation Treatment (DST) is één van de weinige haargroei stimulatie behandelingen die direct en ter plekke de (anagene) groeifase stimuleert van de haargroeicyclus. Om nóg meer resultaat te kunnen behalen maken wij gebruik van ons volledig natuurlijk therapeutisch vitamine E serum, om de huid en de haarzakjes extra te stimuleren. Het serum activeert de haarzakjes nog eens extra direct op de juiste plek, zodat de haren sterker en dikker zullen worden. Dit zal zorgen voor direct meer volume. De haargroei behandeling geeft zeer goede resultaten bij zeer fijn haar wat langzaam groeit, dons haar, diffuus haarverlies, Alopecia androgenetica en als voorbereiding op een haartransplantatie (huidverbetering).

De behandeling wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. Het is bovendien heel belangrijk dat er nog haarzakjes aanwezig zijn. Als deze er niet meer zijn heeft de behandeling helaas sterk verminderd effect.

Voor de behandeling

Het wordt aangeraden het haar van tevoren te wassen. Gebruik ook liever geen stylingproducten op de dag van de behandeling. Voordat de behandeling begint maken wij foto’s en bekijken wij de hoofdhuid en haren met microscopische apparatuur die het beeld 1000 x vergroot. Hierna stellen wij het voor jou passende behandelplan samen.

Na de behandeling en onderhoud

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn, dit verdwijnt echter vaak al na een aantal uur. Het is belangrijk om gedurende dezelfde dag geen sauna en zwembad te bezoeken, in verband met het risico op infecties. Ook raden wij aan het haar 12 uur niet te wassen. Als je het toch al eerder moet wassen, dan alleen met lauwwarm water (liever aan de koude kant) en minimaal 2-4 uur na de behandeling. Het kleuren van je haar mag pas weer een week na de behandeling als de hoofdhuid volledig is genezen.

Om de hoofdhuid nog verder te normaliseren, zuiveren, ontgiften en de pH-waarde eventueel te verlagen adviseren wij de producten van Mediceuticals. Deze dermatologische verzorgingsproducten zijn bij Beauty Care Nederland te verkrijgen en ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid.
Deze producten zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar maar zijn ook in te zetten bij: roos, jeukende hoofdhuid, ontstoken/geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

Na 4 weken zal het eerste resultaat zichtbaar zijn. De eerste nieuwe haren zullen verschijnen en het bestaande haar zal voller en steviger aanvoelen. Meestal worden de haren ook een stuk donkerder en glanzender.

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP