Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Tattoo verwijderen

- erkend specialist

Laser behandelingen

Heb je spijt van je tattoo of wil je ruimte maken voor een cover-up? Bij Beauty Care Nederland is het mogelijk om door middel van laserbehandelingen je tattoo te verwijderen. Dit kan volledig of gedeeltelijk voor een cover-up. Veilig en effectief. Zonder littekens! 

Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser. Lees meer over onze medische laser

- Foto consult

Laser behandeling

Er zijn meerdere sessies nodig om een tattoo te verwijderen. Onze specialist informeert je over hoeveel sessies en welke kosten je kunt verwachten. Stuur bijvoorbeeld foto’s via ons Foto Consult Formulier zodat we dit telefonisch met je kunnen bespreken.

Onze medische multi- golflengte laser zal een sterkte lichtflits uitzenden op de tattoo. Deze zorgt ervoor dat de inktdeeltjes uiteen spatten in kleinere deeltjes zodat het lichaam deze vervolgens via het immuunsysteem kan afvoeren. Hierdoor blijft er na elke behandeling minder pigment over en wordt de tattoo steeds lichter. De laserpuls zal aanvoelen als een elastiekje wat tegen de huid schiet. Om eventuele pijn te verminderen gebruiken wij een direct koelsysteem, deze blaast koude lucht zodat de huid wat verdoofd raakt. De behandeling neemt niet veel tijd in beslag, vanaf 2 minuten tot 20 minuten voor een grotere tattoo.

Passie en talent

Dankzij uniek talent en passie voor het vak leveren wij een hoogwaardig kwaliteit

Premium Quality

Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. We streven altijd naar het beste resultaat.

Veilig

Het pigment dat wij gebruiken is 100% veilig, verkleurd niet en makkelijk te verwijderen.

persoonlijke service

Elke cliënt krijgt bij ons dezelfde persoonlijke service en aandacht.

Nazorg tattoo verwijderen

De huid zal na de behandeling wat warm aanvoelen, vergelijkbaar aan een zonverbrande huid. Er zal direct na de behandeling een verkoelende gel aangebracht worden om dit te verlichten.

Het nazorg product kan je smeren wanneer je prettig vind om wat verkoeling te geven aan de huid, maar is niet noodzakelijk.

Voor tattoos met kleur geld dat je deze volledig uit de zon moet houden tijdens het lasertraject. Zwarte tattoos zijn minder gevoelig voor de zon, maar wij raden wel aan om een zonnebrandcrème te gebruiken.

✔ Alle kleuren kunnen verwijderd worden
✔ De huid wordt gekoeld
✔ Er zullen geen littekens ontstaan
✔ BIG geregistreerd

Tattoo verwijderen voor en na

tattoo verwijderen resultaat
tattoo verwijderen resultaat
tattoo verwijderen resultaat

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP