Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
MHP Open Dag

MHP Open Dag

Beauty Care Nederland organiseert regelmatig een Micro Haar Pigmentatie Open Dag. Tijdens deze MHP Open Dag kun je kennis maken met ons team behandelend specialisten, mensen ontmoeten die reeds een MHP behandeling bij Beauty Care Nederland hebben ondergaan en live meemaken hoe de MHP behandeling in zijn werk gaat.
De open dag is gratis en bedoeld voor
geïnteresseerde in de behandeling. Media, klinieken of specialisten verzoeken wij een aparte afspraak te maken. 

MHP Open Dag

De MHP Open Dag is voor iedereen die interesse heeft in Micro Hair Pigmentation. Er vindt live een MHP behandeling plaats en je hebt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een intakegesprek te hebben met een behandelend specialist en een persoonlijke offerte te ontvangen. Ook kunnen wij een haarlijn simulatie geven middels onze MHP 4 a Day poeders. Zo zie je direct wat MHP voor je kan doen!
De MHP Open Dag in Katwijk duurt van 10.45 – 16.00.

Let op: beperkt plek! 

 

Wat zijn de voordelen van Micro Haar Pigmentatie?

Wat je kunt doen als je baalt van jouw haarverlies? De kale hoofdhuid op een slimme en natuurlijke manier camoufleren. Daar komt Micro Haar Pigmentatie om de hoek kijken! Het werkt zo: door middel van fijne naalden worden er pigmenten in de huid aangebracht, waardoor er een haar-illusie ontstaat. MHP wordt toegepast bij een geschoren kapsel van 0,5 millimeter. De kale huid wordt als het ware opgevuld, waardoor het lijkt alsof je bewust voor de shaven-look bent gegaan.

Na de behandeling kan je zorgeloos genieten van een mooi geschoren kapsel. Geen onzekerheid meer over haarverlies, in de weer met producten of supplementen. Wij  sommen de voordelen even voor je op:

✅ Direct resultaat en succes gegarandeerd!
✅ Niet- chirurgisch en dus een snelle genezing.
✅ Weinig onderhoud & lekker praktisch. Elke dag op staan met een mooi kapsel, alleen een tondeuse over je hoofd heen en klaar.
✅ Langdurig resultaat: de pigmenten zijn permanent.
✅ Realistisch. De meest realistische illusie van echt haar mogelijk met hoge dichtheid!

Wij ontmoeten je graag en kijken uit naar je komst!
Team Beauty Care Nederland

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP