Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

4 redenen om dit voorjaar voor een geschoren look te kiezen!

Op zoek naar een geschoren look voor de lente? Bij een zonnig voorjaar hoort natuurlijk een fris, nieuw kapsel of uiterlijk en wanneer je eigen haar niet meer zo meewerkt kan Beauty Care Nederland hier zeker een handje bij helpen!

Het goede nieuws is: een geschoren look is tijdloos! Het geeft een frisse maar ook sportieve uitstraling. Beauty Care Nederland heeft één doel: jou inspireren en helpen met het vinden van een uitstraling waar jij je goed bij voelt. Daarvoor werken we met Micro Hair Pigmentation (MHP). Zullen we je nog wat goede redenen geven om voor de tondeuse en MHP te kiezen?

1. Een frisse start!
De lente kan een bron van nieuwe energie zijn en het is een mooi moment om je leven een nieuwe impuls te geven. Waarom niet beginnen bij jezelf? Welke reden je ook hebt om wat verandering te willen, een nieuwe look geeft gegarandeerd zelfvertrouwen!

2. ‘Keeping it Cool’
Een groot voordeel is dat een geschoren kapsel lekker luchtig is, perfect voor de zomer dus! Geen warm en zweterig haar (of haarwerk) op je hoofd. Veel frisser dus. Wél belangrijk: smeer een beetje zonnebrand op.

3. Jeugdiger
Het klinkt misschien tegenstrijdig; maar met een kaal hoofd zie je er jonger uit dan wanneer je kalend bent. Een hoofd waarop weinig haar is overgebleven wordt toch (vaak) geassocieerd met ouderdom. Scheer het af en maak er een jong en sportief kapsel van! Beauty Care Nederland helpt een nieuwe look en haarlijn voor je te creëren, door middel van MHP. Een vernieuwde haarlijn geeft weer vorm aan je gezicht en kan zo ontworpen worden dat het helemaal bij je past.

4. Lekker praktisch
Wanneer het mooi weer is willen we leuke dingen ondernemen en lekker buiten zijn. Hoe ontspannen is het als je weet dat je ‘haar’ altijd goed zit? Spontaan een duik in de zee nemen; geen probleem! Om de dag haal je even een tondeuse over je hoofd en that’s it! Geen kappersbezoeken, geen verwaaide haarbos, geen gel meer nodig.

Het kan natuurlijk best een hele stap zijn, van een hoofd met haar naar Micro Hair Pigmentation. Maar gelukkig kunnen wij je helpen die overgang wat gemakkelijker te maken. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe het jou zou staan? Beauty Care Nederland kan tijdens een consultgesprek of op de MHP Open dag gebruik maken van MHP 4 a Day. Op deze manier kunnen we door middel van mineraal kleurpigment direct laten zien wat onze MHP voor je kan doen. Je ziet direct hoe je gezicht en uitstraling verandert wanneer de haarlijn weer visueel wordt teruggebracht naar de natuurlijke staat.

Persoonlijk advies
Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.


BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op