Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Micro Haar Pigmentatie verwijderen

- Veilig en vertrouwd

MHP verwijderen

Ben je ontevreden over het resultaat van een Micro Haar Pigmentatie behandeling of is je voorkeur in de loop der tijd veranderd? Gelukkig is het mogelijk om MHP te verwijderen of aan te passen met behulp van speciaal medische laserapparatuur.

Alleen de haarlijn aanpassen?
In de loop van de tijd kan je voorkeur voor een bepaalde haarlijn veranderen. Denk aan meer teruggetrokken inhammen of een wat zachtere look. Door middel van laserbehandelingen is het mogelijk om de MHP aan te passen door de haarlijn te hervormen, kleuren te verlichten of de dichtheid te verminderen.

- Verwijderd zonder littekens

De laser behandeling

Kies je voor laserbehandelingen, dan is het belangrijk dat de juiste apparatuur wordt gebruikt. Na uitvoerig onderzoek maakt Beauty Care Nederland sinds 2014 gebruik van de medische laser ‘Quanta System Q- plus C’. Hiermee kan de MHP geheel verwijderd worden zonder littekens, verkleuringen of beschadiging aan de huid en haarzakjes.

De ‘Quanta System Q- plus C’- laser zorgt voor een evenwichtige afgifte van licht en heeft een zeer korte laserpuls. Deze lichtflits wordt alleen geabsorbeerd door de inktdeeltjes die ingekapseld in de huid aanwezig zijn. De inktdeeltjes spatten uiteen in kleinere deeltjes, waarna ze door het immuunsysteem van het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor worden de huid en haarzakjes niet beschadigd.

Passie en talent

Dankzij uniek talent en passie voor het vak leveren wij een hoogwaardig kwaliteit

Premium Quality

Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. We streven altijd naar het beste resultaat.

Veilig

Het pigment dat wij gebruiken is 100% veilig, verkleurd niet en makkelijk te verwijderen.

persoonlijke service

Elke cliënt krijgt bij ons dezelfde persoonlijke service en aandacht.

- Persoonlijk advies

Starten met laserbehandelingen

Om te kunnen starten met het verwijderen van MHP moet de behandeling minstens 2 maanden geleden uitgevoerd zijn. Het is belangrijk dat de huid is genezen en tot rust gekomen. Ook zullen de pigmenten goed ingekapseld moeten worden door de huid. De laserbehandelingen vinden 8 weken na elkaar plaats. Opnieuw pigmenteren is vervolgens mogelijk vanaf 3 maanden na de laatste laserbehandeling, zodat de huid kan herstellen en het immuunsysteem de pigmenten volledig kan afvoeren.

Pigmenten die bij Beauty Care Nederland zijn geplaatst kunnen in 1 a 2 behandelingen worden verwijderd. Wanneer er sprake is van pigment dat is geplaatst door een andere aanbieder, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. Dat hangt sterk af van het type pigment en de diepte waarop het is geplaatst.

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP