Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation
de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels bij dun haar, haarverlies, kaalheid en littekens, ook in combinatie met haartransplantatie

Ken je Instagram van Beauty Care Nederland al?


Micro Hair Pigmentation (MHP) / Scalp Micropigmentation (SMP) of in het Nederlands Micro Haar Pigmentatie of Hoofdhuid Micro Pigmentatie is een behandeling met behulp van pigmenten en speciaal ontworpen applicatie methoden die rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels te repliceren. Het wordt beschouwd als de beste behandeling van zijn soort die vandaag de dag beschikbaar is om haar voller te doen lijken, kaalheid te camoufleren, littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken en de meest realistische illusie van echt haar mogelijk te maken.

Expertise, ervaring en kwaliteit

De behandelend specialisten van Beauty Care Nederland behoren tot de absolute top in het uitvoeren van Micro Hair Pigmentation, het reconstrueren van een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn en het min of meer onzichtbaar maken van littekens na haartransplantatie. Wij hebben de Micro Hair Pigmentation techniek jaren geleden geïntroduceerd in Nederland en België en hebben inmiddels meer dan duizend succesvolle behandelingen verricht bij zowel mannen als vrouwen, uit binnen- en buitenland. Wij weten hoe groot de onzekerheid kan zijn bij haarverlies en nemen dan ook de tijd voor iedere klant en stoppen niet totdat jij en wij 100% tevreden zijn met het resultaat.

  Met Micro Hair Pigmentation bij Beauty Care Nederland ben je verzekerd van:

  • behandeling door bekwame en ervaren specialisten;
  • het gebruik van veilige en biologische pigmenten;
  • het gebruik van geavanceerde apparatuur en de fijnste naaldjes;
  • de meest natuurlijk ogende haarlijnen;
  • effectieve camouflage van haartransplantatie littekens;
  • de grootst mogelijk zorg voor het gewenste resultaat.

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand

Klanten over MHP bij Beauty Care Nederland

Stijn de Man over zijn Micro Hair Pigmentation behandeling bij Beauty Care Nederland

Dick Wieriks over zijn Micro Hair Pigmentation behandeling bij Beauty Care Nederland

Micro Hair Pigmentation behandeling bij Beauty Care Nederland

TV presentator Jeroen Smits ondergaat Micro Hair Pigmentation bij Beauty Care Nederland

Zanger Dean Saunders over zijn Micro Hair Pigmentation (MHP) bij Beauty Care Nederland

Klantervaring: zeven jaar na Micro Hair Pigmentation (MHP) behandeling bij Beauty Care Nederland

Bekijk MHP live op de eerstvolgende MHP Open Dag


Type MHP behandeling

Bij Beauty Care Nederland kun je terecht voor de volgende types MHP behandelingen:

Tricopigmentatie - tijdelijk pigment

3D Expert - tondeuse effect 0,5 mm, vast pigment

Na heel lang twijfelen veel opzoeken en dozijnen met afspraken ben ik toch tot beslissing gekomen om me te laten behandelen met Micro Hair Pigmentation. Ik ben volledig kaal op de bovenkant van mijn hoofd en kruin waardoor ze dit gedeelte compleet moesten behandelen. Doordat ik in mijn huidige job continue in contact kom met mensen had ik vaak een onzeker gevoel. Ik ben net 29 jaar en al kaal als iemand van 45 jaar. Na de behandeling kreeg ik hierover geen opmerkingen meer. De mensen vragen nu waarom ik mijn haar niet laat groeien, de Micro Hair Pigmentation op mijn hoofd is bijna niet te onderscheiden van de echte haarstoppels. Wat ze niet weten is dat mijn haar niet kan groeien. Nog geen seconde heb ik spijt over de Micro Hair Pigmentation behandeling. Ze hebben me bij Beauty Care Nederland super geholpen, ik ga nu zelfverzekerd door het leven met een hoofd vol puntjes. Kamiel

Lees meer ervaringen van Beauty Care Nederland klanten

Voorbeelden van MHP door Beauty Care Nederland

Een fotogalerij met vele voorbeelden kun je bekijken op onze Voor en na MHP-pagina.

micro hair pigmentation

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Micro Hair Pigmentation van haartransplantatie littekens

Littekens die ontstaan zijn na een eerdere haartransplantatie zijn door onze ervaren specialisten en nieuwste technieken goed te behandelen. In combinatie met Micro Hair Pigmentation (MHP) kunnen deze voor het oog min of meer onzichtbaar gemaakt worden. Deze toepassing kan ingezet worden bij zowel een FUT litteken als FUE littekens.

Er kan voor ieder persoon een toereikende kleur worden aangemaakt, opgebouwd uit verschillende pigmenten die de natuurlijke huid en haarkleur zo perfect mogelijk benaderen. Zo wordt het litteken gecamoufleerd en wordt de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels gecreëerd.

De resultaten die over de jaren behaald werden zijn zeer goed. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig. Deze zullen met tussenpozen van 4 weken plaats vinden zodat de huid goed kan herstellen na iedere behandeling. Op deze manier kan er ook zo gedetailleerd mogelijk gewerkt worden.

Voorbeelden MHP van haartransplantatie littekens door Beauty Care Nederland

Ook een fotogalerij met vele voorbeelden van deze specifieke Micro Hair Pigmentation behandeling kun je bekijken op onze Voor en na MHP-pagina.

Scalp Micropigmentation SMP Hair Transplant Scar - Beauty Care Nederland BCN

Bekijk MHP live op de eerstvolgende MHP Open Dag


Combinatie Micro Hair Pigmentation en haartransplantatie

De combinatie van Micro Hair Pigmentation met lage dichtheid FUE haartransplantatie is inmiddels ook een groot succes gebleken. Het combineren van Micro Hair Pigmentation en FUE haartransplantatie resulteert in grote visuele dichtheid met een relatief beperkte hoeveelheid getransplanteerd haar. De combinatie van behandelingen is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een beperkt donorgebied en/of een beperkt budget. Er zijn ongeveer 2000 grafts nodig om een mooi resultaat te krijgen.

De werkwijze is als volgt: gestart wordt met een Micro Hair Pigmentation behandeling, hierbij dient het haar gemillimeterd te zijn; minstens 4 weken later vindt de FUE haartransplantatie 2000 grafts plaats; 3 maanden na de FUE haartransplantatie volgt dan de tweede Micro Hair Pigmentation behandeling. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Micro Hair Pigmentation verwijderen

Het is mogelijk om MHP te laten verwijderen bij Beauty Care Nederland. Dat doen wij met behulp een laser die kan worden gerekend tot de besten die momenteel verkrijgbaar zijn. Deze laser zorgt voor een evenwichtige afgifte van licht en heeft een zeer korte laserpulse. Hierdoor beschadigen de huid en de haarzakjes niet. Pigmenten die bij ons zijn geplaatst kunnen in 1 of 2 behandelingen worden verwijderd. Wanneer er sprake is van pigment dat is geplaatst door een andere aanbieder zijn er mogelijk meer behandelingen noodzakelijk. Dat hangt af van de soort en de diepte van het gebruikte pigment..

Meer informatie is te vinden op onze pagina voor laser behandeling. Je kunt ook direct naar onze speciale laser-website.

Vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand

Antwoorden op veelgestelde vragen over Micro Hair Pigmentation

Voor wie en waarvoor is de Micro Hair Pigmentation (MHP) behandeling geschikt?

De Micro Hair Pigmentation (MHP) behandeling wordt toegepast bij volledig haarverlies, bij mannen én vrouwen, bij een verminderde dichtheid van de haren, wanneer er kale plekken aanwezig zijn, om littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken en in combinatie met een lage dichtheid haartransplantatie. Ook wanneer extra verdichting is gewenst na een haartransplantatie is dit een geweldige oplossing. Verder, wanneer je de haarlijn lager wilt hebben dan waar jouw haargrens zich bevindt, zoals bij het wegwerken van inhammen of verjongen van de haarlijn, is het erg belangrijk dat je het haar niet langer draagt dan 0,5 mm. Wanneer dit niet het geval is is in principe iedere haarlengte mogelijk.

Let op! Cliënten jonger dan 18 jaar moeten schriftelijke toestemming van een ouder of voogd hebben voordat we zullen instemmen om hen te behandelen.

Ziet Micro Hair Pigmentation (MHP) er echt uit?

Zeker! wij krijgen regelmatig reacties van mannen en vrouwen die aangeven dat niemand het opvalt. Wat wel belangrijk is te beseffen ,is dat je het zelf wel altijd blijft zien, omdat je het natuurlijk weet. Wij willen graag 100% eerlijk zijn zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. MHP suggereert een vol hoofd met stoppeltjes, het laat echter geen écht haar terug groeien. Soms worden ‘slapende’ haarzakjes gestimuleerd, maar dit is geen garantie.

Glanst het gepigmenteerde gebied?

Wanneer er geen eigen haartjes meer aanwezig zijn zal het behandelde gebied inderdaad meer glanzen dan het gebied waar nog wel haar aanwezig is. Om dit te voorkomen raden wij je aan om in de zomer een matterende sunblock te gebruiken die tevens jouw MHP zal beschermen tegen de invloed van de zon, en in de winter een matterende crème.

Is de kleur per persoon aan te passen?

Ja, de kleur wordt altijd helemaal aangepast op de persoon. Het aanpassen van de kleur is daarbij ook het meest belangrijke van de behandeling. Dit geldt (waar van toepassing) voor zowel haarkleur als huidskleur.

Is Micro Hair Pigmentation (MHP) ook geschikt als je haarkleur blond is?

Ja! Wel moet de in te brengen kleur altijd donkerder zijn dan de huidskleur.

Wat is het verschil tussen Micro Hair Pigmentation en een gewone tattoo?

Bij een gewone tattoo wordt gebruik gemaakt van andere pigmenten, naalden en pigmentatie techniek. Bij de MHP techniek worden biologische inkten gebruikt, vast of niet vast. De pigmentatie staat bij MHP in het teken van fijnheid, de naald wordt minder heftig in de huid aangebracht waarmee een “stoppeltje” wordt gecreëerd dat fijner is dan dat bereikt kan worden met conventionele tatoeëer technieken.

Hoe lang of kort moet mijn haar zijn voor de behandeling?

Tijdens de behandeling is het voor mannen het beste als het haar niet langer is dan 1 mm. Als jeu er moeite mee hebt om het zelf af te scheren kunnen wij dat hier ook doen. Het is belangrijk dat het haar zo kort is zodat wij goed kunnen zien welke kleur jouw haar is als het die lengte heeft. Later kunt je jouw haar weer langer laten groeien, maar als je dan ooit besluit om het toch te millimeteren dan kan dat. Voor vrouwen geldt dit niet. Maar dan moet je wel goed in gedachten houden dat; mocht je ooit kaal worden (bijv. na chemotherapie), de gepigmenteerde ‘haartjes’ wel zichtbaar zullen zijn. Het is dus ook mogelijk om met langer haar te pigmenteren, maar millimeteren voor de behandeling geeft meer mogelijkheden na de behandeling voor de klant.

Hoe vaak moet ik het bij laten werken?

Wanneer je het bij wilt laten werken en óf je het bij wilt laten werken is volledig aan jou. je kunt ons altijd een foto sturen en dan kijken we graag met jou mee!

Wat als ik grijs ben?

Grijs haar is geen probleem, de meeste mensen worden gemêleerd grijs. Het is dan raadzaam om een iets donkerdere kleur te gebruiken als jouw eigen haarkleur. Een midden/donker grijs.

Wat als ik nog steeds haren verlies?

Tijdens jouw behandeling wordt de MHP aangepast op de huidige situatie van jouw haar. De pigmentatie wordt altijd een stuk verweven tussen de bestaande haren voor een natuurlijk resultaat, maar dit zorgt er dus ook voor dat verder haarverlies niet direct zichtbaar is. Wel doe je er goed aan om jaarlijks of tweejaarlijks even langs te komen voor een touch up. De behandelend specialist kan dan de MHP weer netjes laten aansluiten aan de mogelijk vernieuwde situatie van jouw haar.

Zijn er nadelen aan Micro Hair Pigmentation (MHP)?

In principe niet, echter net als bij een normale tatoeage of permanente make-up is van te voren helaas niet 100% zeker te voorspellen hoe jouw huid met de pigmenten om zal gaan. Er is een kleine kans dat de ingebrachte pigmenten niet gelijkmatig inkapselen. Vooral als je de nazorg instructies niet goed opvolgt. Dit kan uiteraard weer gecorrigeerd worden tijdens een latere behandeling maar is desalniettemin niet wenselijk. Het is dus met het oog op voorstaande ontzettend belangrijk dat je de instructies voor de nazorg goed opvolgt, omdat dat er voor zorgt dat er zoveel mogelijk pigment in de huid zal blijven. Ook het gebruik van de zonnebank, of bepaalde medicijnen kunnen er voor zorgen dat er meer uitstoot is van pigment. Wij zullen ons tot het uiterste inzetten om het beste resultaat te verkrijgen, maar wij verwachten van jou ook de juiste (thuis)zorg voor de pigmentatie.

Kan ik een proefstukje laten doen, mede i.v.m. allergieën?

Dit is aan te raden als je een verleden hebt met allergische reacties. Maar ook als je twijfelt of deze behandeling voor jou geschikt is.

Zijn er contra-indicaties?

Behalve wanneer je allergisch bent voor de pigmenten zijn er weinig indicaties voor het niet kunnen ondergaan van een MHP behandeling. Wel is het zo dat bepaalde medicijnen ervoor kunnen zorgen dat de pigmenten minder goed ingebracht kunnen worden, minder goed in de huid blijven zitten, en kunnen verkleuren. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld bloedverdunners gebruikt, maar ook is het raadzaam om de dag voor de behandeling geen alcohol te drinken, geen drugs te gebruiken en zo goed mogelijk te slapen. Je bent verplicht om alle gebruik van medicijnen te melden voordat de behandeling begint. Mocht je de dag van tevoren wel merkbaar alcohol of andere verdovende middelen gebruikt hebben, dan behoudt je behandelaar het recht om de behandeling per direct af te breken. In dit geval moet de situatie helaas behandeld worden als een late annulering, waarbij het aanbetaalde bedrag in rekening kan worden gebracht als zijnde een te late annulering.

Doet de behandeling pijn?

U kunt wat ongemak of lichte pijn ervaren tijdens de behandeling. Onze klanten hebben aangegeven dit echter niet als een probleem te ervaren.

Zijn er mogelijkheden tot verdoving?

Het is mogelijk om voorafgaand aan de behandeling paracetamol te gebruiken. Dit kun je de dag voor de behandeling innemen en op de dag zelf. Het schema is dan als volgt – 1 dag voor de behandeling 3 x daags 1000 mg, op de dag van behandelen afhankelijk van de tijd van behandelen 3 x daags 1000 mg.

Hoe lang duurt een Micro Hair Pigmentation behandeling?

Gemiddeld duurt een eerste behandeling 10 uur verdeeld over 2 dagen achter elkaar ( als de volledige bovenkant wordt opgevuld) 4 weken later is het behandelde gebied voldoende genezen om een 2e behandeling uit te voeren waarbij er nog een laag over het behandelde gebied wordt gezet. Waardoor er nog meer dichtheid zal ontstaan. Meestal is hierna nog 1 x een kleine touch up voldoende om het resultaat jarenlang mooi te houden.

Moet ik vrij nemen voor de tijd na de behandeling?

Het is aan jou of je vrij wilt nemen voor de behandeling. Het behandelde gebied zal na de behandeling licht rood zijn. Dit kan een aantal dagen aanhouden. Eventueel hebben wij de mogelijkheid om het behandelde gebied tijdelijk te camoufleren met een camouflage créme. Als dit je voorkeur heeft horen wij dat graag.

Kan het eventueel ook weer verwijderd worden?

Ja, het kan eventueel weer verwijderd worden, dit zal gebeuren door middel van laser. De laser die wij gebruiken valt onder de beste lasers die er momenteel verkrijgbaar zijn. Door de evenwichtige lichtafgifte en zeer korte laserpulse zal er geen schade ontstaan aan de huid of de haarzakjes. De laser verwijderd de pigmenten die bij ons zijn geplaatst in 1 of 2 behandelingen. Wanneer het pigment bij een andere aanbieder is geplaatst kunnen er meer behandelingen nodig zijn afhankelijk van de soort en diepte van het gebruikte pigment.

Ik heb ergens anders MHP laten doen maar ben niet tevreden, kunnen jullie het aanpassen?

Wij krijgen regelmatig aanvragen van mannen die de MHP ergens anders hebben laten plaatsen en hier niet tevreden mee zijn. Dit legt vaak een grote druk op de behandelde persoon. Het is echter heel erg moeilijk om dit alsnog op te lossen, maar niet onmogelijk. Een en ander is afhankelijk van hoe slecht de eerder geplaatste MHP is. Wanneer de MHP te diep is ingebracht en/of de verkeerde kleuren zijn gebruikt is het mogelijk om met laser de oude pigmentatie te verwijderen. Opnieuw pigmenteren is mogelijk maar kan helaas pas 3 maanden na de laatste laserbehandeling plaats vinden. Wij raden je dan ook ten sterkste aan om je goed te verdiepen in de behandelaar. Hoeveel ervaring is er met de behandeling, hoe zijn de voor en na foto’s, is er een mogelijkheid om de foto’s op de eigen camera te bekijken (i.v.m. foto’s gebruiken van anderen).

Is een intakegesprek altijd nodig?

Wij raden dat wel aan. Het is voor ons beter in te schatten hoe lang de behandeling zal duren en hoe het eindresultaat zal worden als we het te behandelen gebied echt kunnen zien. Wanneer dit voor jou lastig is i.v.m. de afstand kun je een telefonisch consult aanvragen of gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service. De intakegesprekken zijn gratis en natuurlijk vrijblijvend!

Stel dat ik een afspraak maak voor een behandeling, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Op de dag van de behandeling is het zeer belangrijk dat je op tijd aanwezig bent, mocht je later komen dan kan dit resulteren in een verkorte behandeltijd. Alle eventuele papieren worden ingevuld, waarna de behandeling zal beginnen. Als eerste bespreken we de verwachtingen en mogelijkheden waarna eventueel de nieuwe haarlijn wordt getekend, volledig in samenspraak met jou. Samen met je bespreken wij de kleur die we willen gaan gebruiken. Meestal wordt de basis pigmentatie met een iets lichtere kleur gedaan dan je eigen haarkleur. Dit geeft een beter eindresultaat. Mocht je dit een probleem vinden dan vragen wij je dit aan te geven voor de behandeling. Aan het einde van de behandeling kun je zelf zien of je tevreden bent en kunnen er eventueel nog wat aanpassingen worden gedaan. Uiteindelijk wordt er een verzorgende crème aangebracht die je zelf ook mee naar huis krijgt.

Hoe gaat het met de betaling?

Het volledige bedrag wordt uiterlijk een week voordat jouw behandelafspraak is voldaan middels een betaallink die wij je zullen sturen. Wanneer je contant wil betalen is dit wel mogelijk, geef dit dan aan tijdens jouw consult gesprek of wanneer je een afspraak maakt.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor mijn Micro Hair Pigmentation behandeling?

U kunt het verloop en het eindresultaat van de behandeling positief beïnvloeden wanneer je deze voorzorgsmaatregelen opvolgt. Voor de eventuele pijnstilling is het toegestaan om op de dag vóór de behandeling 3 x daags 1000 mg paracetamol in te nemen. Gebruik geen ibuprofen, aspirines of nurofen. Wanneer je andere medicijnen of supplementen gebruikt meldt dit dan ruim voor de eerste behandeling in verband met eventuele contra-indicaties. Het is belangrijk dat je de nacht voor de behandeling zo goed mogelijk probeert te slapen zodat je voldoende uitgerust bent. Alcohol en drugs zijn beslist af te raden vanaf 24 uur voor de behandeling zal beginnen. Extra verdoving: eventueel kunt je via jouw huisarts een speciale verdovende crème aanvragen. Deze crème dien je een uur voor de behandeling begint rijkelijk aan te brengen, en een half uur van te voren nogmaals. Zorg dat je op de dag van de afspraak geen feestjes hebt staan, of andere afspraken waarbij het belangrijk is dat je er goed uitziet. Het behandelde gebied zal rood zijn en daarnaast is het belangrijk dat je het behandelde gebied goed vet gaat houden met de crème die je van ons krijgt.

Wat is de nazorg van mijn Micro Hair Pigmentation behandeling?

De eerste week na de behandeling gebruik je het product, dat je van ons meekrijgt. Deze creme breng je minstens 3 a 4 keer per dag zeer dun aan. deze zorgt ervoor dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest en er zo veel mogelijk pigment in de huid wordt gehouden. Deze crème is echter wel zeer vet. Daardoor kan het nodig zijn om een paar dagen vrij te nemen. Het is verder niet gebruikelijk dat er problemen ontstaan in de genezing (ontstekingen), mocht dit bij jou wel het geval zijn dan is het belangrijk dat je direct contact opneemt met Beauty Care Nederland. Na ongeveer 5 dagen tot een week kan het zijn dat de pigmentatie ineens minder zichtbaar is. Dit komt doordat de genezende huid in eerste instantie soms niet transparant is. Dit zal zich weer herstellen waarna de pigmentatie weer zichtbaar zal zijn. Verder is het zeer belangrijk dat je de eerste dagen na de behandeling de huid niet blootstelt aan Uv-licht, zweet, sauna of zwembad. Dit in verband met de kans op vervagen of ontsteking. Het is 48 uur na de laatste behandeling weer toegestaan het haar te wassen, gebruik hiervoor in de eerste week wel een zachte shampoo (bijvoorbeeld babyshampoo).

Is Micro Hair Pigmentation mogelijk voor een haartransplantatie litteken?

Bij Beauty Care Nederland hebben wij een techniek ontwikkeld die ontzettend goed werkt op de getraumatiseerde huid. Hiermee is het mogelijk om in een aantal behandelingen je litteken voor ongeveer 80 tot 90% te camoufleren. Het is wel belangrijk om te realiseren dat wij het litteken niet weg kunnen halen, maar alleen verbeteren en camoufleren. Van de zijkant bekeken zal er soms reliëf verschil zijn als er op de plaats van het litteken geen haren zitten. Dit kun je oplossen door wat haren terug te laten plaatsen in het litteken. Een groot voordeel van onze behandeling is dat wanneer je besluit om haren te laten plaatsen in het litteken dat de geplaatste haren allemaal zullen opkomen, doordat het littekenweefsel zo sterk is verbeterd.

Ik wil graag een zachte natuurlijke haarlijn, kan dat?

Beauty is in the eye of the beholder. Sommige klanten willen een rechte haarlijn, maar de meeste klanten willen een zachte willekeurige vervaagde voorste haarlijn. Dit is waar je moet vertrouwen op het artistieke vermogen van onze specialisten, zij zullen alles voortekenen en je van te voren een zo goed mogelijk beeld geven. Bij Beauty Care Nederland is bijna iedere wens te realiseren (binnen bepaalde grenzen natuurlijk). Een andere optie die ook ontzettend goed is, is om MHP te combineren met een (lage dichtheid) haartransplantatie op de voorste haarlijn.

Waarom kiezen voor Micro Hair Pigmentation bij Beauty Care Nederland?

Je bent bij de ervaren behandelend specialisten van Beauty Care Nederland in zeer vertrouwde handen. Honderden tevreden klanten gingen je voor. Beauty Care Nederland is de kliniek die MHP in Nederland en België introduceerde en heeft de naam ‘Micro Hair Pigmentation’ bedacht. Wij hebben jarenlange ervaring met Micro Hair Pigmentation en zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste haarlijn, zodat je een zo natuurlijk mogelijk resultaat zult krijgen. Wij werken uitsluitend met specialisten met een kunstachtergrond zodat je er zeker van kan zijn dat je het beste krijgt en de behandelend specialist een perfectionist is! Ervaring en vakkennis zijn ontzettend belangrijk bij deze behandeling. Wij werken met gespecialiseerde en geavanceerde apparatuur en pigmenten van de hoogste kwaliteit die vrij zijn van zware metalen.

Hoe zie ik er uit na de behandeling?

Onmiddellijk na de procedure zal je hoofdhuid er enigszins rood uit zien. Een beetje als zonnebrand. Dit is vaker het geval bij patiënten met een lichte huidskleur. Wanneer je de creme die je van ons meekrijgt goed gebruikt zal dit tot een minimum beperkt worden, het is normaal dat de roodheid ongeveer 2 tot 3 dagen aanhoudt.

Kan ik in contact komen met een aantal van jullie klanten?

Ja dit is zeker mogelijk. Op dit moment hebben wij een aantal adressen van personen waar je terecht kunt. Ook organiseren we regelmatig een Open Dag. Op deze dagen kun je een MHP behandeling live aanschouwen en in contact komen met behandelde klanten. Meer informatie over de open dagen vind je op de Blog pagina van deze website of op onze Facebook Page. Wanneer je voor een consult gesprek langs komt is het ook vrijwel altijd mogelijk om ter plaatse even mee te kijken bij een MHP behandeling.

Welke pigmenten of inkten worden gebruikt in een Micro Hair Pigmentation behandeling?

De pigmenten die wij gebruiken zijn 100% veilig. Het zijn speciaal voor de hoofdhuid geformuleerde biologische micro pigmentatie pigmenten met alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Wanneer heb ik een zogenaamde touch up nodig?

In de praktijk is gebleken dat touch up’s in sommige gevallen niet nodig zijn. Echter een klein deel van onze cliënten wenst  de MHP toch elke 2-5 jaar bij te werken. dit is geheel afhankelijk van jouw wensen, het zon gebruik en eventueel vorderende kaalheid. De kosten van een touch up zijn afhankelijk van hoeveel werk er nodig is voor jou persoonlijk. wanneer je ons een foto stuurt, beoordelen we deze graag!

Kan ik een afspraak annuleren?

Wij vragen je bij annuleren van de gemaakte afspraak in verband met de lengte van de afspraak dit uiterlijk 5 werkdagen voor de behandeling te doen. Zodat wij de mogelijkheid hebben om nog een andere cliënt in te plannen. Wanneer dit niet wordt nagekomen houden wij als zijnde Beauty Care Nederland ons het recht voor om 50 % van het afgesproken behandeltarief in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Kan Micro Hair Pigmentation ook bij langer haar worden aangebracht?

Onze ervaring heeft geleerd dat het aanbrengen van Micro Hair Pigmentation bij langer haar vaak niet het gewenste resultaat geeft. Behandelen bij langer haar is een risicovolle behandeling omdat er donkerder gewerkt moet worden (dan bij een geschoren look) om de juiste dichtheid te bereiken. Hierdoor is de kans op verkleuring van het pigment groot. Bij mannen is er helaas ook het risico dat haarverlies op een bepaalde leeftijd in gaat treden en dan zou dit een probleem kunnen geven. Wel is het mogelijk om het haar te millimeteren voor de behandeling en het daarna weer te laten groeien. Het verdichtende effect zal dan echter niet heel hoog zijn. Enkel voor vrouwen kunnen wij hier een uitzondering voor maken omdat de situatie in deze gevallen vaak anders is.

Welke garantie biedt Beauty Care Nederland?

Behandeling , garantie

Beauty Care Nederland biedt al haar klanten een uitgebreide garantie.

Welke behandeling je ook wilt ondergaan, littekencamouflage, tepelhoftatoeage, andere dermatografie behandelingen of micro hair pigmentation, het is altijd een enorme beslissing. Wij staan ​​volledig achter onze behandelingen en moedigen onze klanten aan om zoveel mogelijk informatie over de technieken en onze service te verzamelen voordat de beslissing wordt gemaakt om door te gaan met de behandeling.

Om deze reden vinden wij het zeer belangrijk voor hen die overwegen een behandeling te ondergaan dat ze onze garantie begrijpen. Let op: deze garantie blijft hetzelfde, ongeacht welke behandeling je ondergaat of welke specialist je behandelt.

Wat valt onder de garantie?

Het lichter worden van het behandelde gebied tussen de sessies in zijn een normaal en verwacht deel van het proces. Een paar dagen na elke sessie zal de huid zichzelf beginnen te genezen en beginnen te exfoliëren. In sommige gevallen kan dit leiden tot kleine korstjes en kunnen pigmenten los raken van uit de huid. Na elke sessie, waarbij alles weer wordt nagelopen zal het resultaat donkerder en dichter ogen, totdat het gewenste uiteindelijke resultaat wordt bereikt.

Hoeveel behandelingen er voor jou nodig zijn, wordt in de meeste gevallen vooraf aangegeven. Wanneer er dan in jouw geval meer behandelingen nodig zijn zal dit kosteloos gebeuren. Bij sommige huidtypes of behandelingen is het niet mogelijk om het aantal behandelingen aan te geven ivm de onvoorspelbaarheid van de huid. Ook dit wordt je dan duidelijk vooraf uitgelegd. En de eventuele kosten met je besproken. Het lichter worden op korte termijn stopt meestal na 6-8 weken, maar in zeldzame gevallen kan het nog iets lichter worden na deze periode. Cliënten kunnen kleine oneffenheden ontdekken waar bijvoorbeeld de pigmenten ongelijk zijn ingekapseld , maar dit is uiterst zeldzaam. Wanneer dit in jouw geval zo is, schroom dan niet om te bellen: wij lossen het graag voor je op!

Uw garantie dekt extra sessies die nodig kunnen zijn als gevolg van te snel lichter worden (binnen een 1,5 jaar), ongelijk ingekapseld pigment of uitgestoten pigment, en zal daarom gratis worden verstrekt.

Wat valt niet onder de garantie?

Eventuele aanpassingen van de stijl, donkerte, of vorm die tijdens jouw consultatie is overeengekomen vallen niet onder de garantie. Dit geldt ook voor wijzigingen / verlagen van de frontale haarlijn. Deze wijzigingen zijn dus door ons te factureren.

Wanneer je de MHP niet goed beschermt in de zon, dan kan deze lichter worden waardoor de aansluitingen met je eigen haar niet meer perfect zullen zijn. Om dit weer aan te sluiten is een behandeling nodig waarvan de kosten voor jouw rekening zullen zijn.

Eenmalig na anderhalf jaar zien wij je graag terug voor een kleine touch up. De voor jou geldende behandelprijs is vooraf met je besproken.

Wanneer je er voor kiest om niet te komen voor de eerste touch up vervalt jouw verdere garantie, en worden de behandelkosten per uur weer ingeschat wanneer je later toch weer een behandeling wenst.

Na de eerste touch up is het meestal niet nodig om extra touch up’s te doen. Bescherm je MHP daarom goed in de zon!

Wanneer gaat de garantieperiode van start?

De garantieperiode start vanaf het begin van de datum van jouw eerste behandeling.

Vóór elke behandeling, zal de cliënt met de behandelend specialist bespreken wat er gedaan moet worden in de sessie voor die dag. De behandelend specialist kan suggesties doen, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij de opdrachtgever, bij jou dus. Wij vragen de client verschillende documenten te ondertekenen waarin staat dat het gene wat overeengekomen is inderdaad is wat ze willen. Dit zorgt ervoor dat er aan de wensen van de klant wordt voldaan en maakt duidelijk dat Beauty Care Nederland hen van de service voorzag die ze wilden.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Micro Hair Pigmentation 10/12/2014