MHP Foto Consult Service

MHP vrijblijvend consult

Micro Hair Pigmentation MHP Foto Consult Service - Beauty Care Nederland (BCN)Maak direct een afspraak voor een persoonlijk consult. Wij kunnen jouw huid dan goed bekijken, je wensen bespreken en al je vragen beantwoorden, zodat wij voor jou het beste persoonlijke behandelplan kunnen opzetten. Ook kunnen wij met poeders (MHP 4 a day) goed laten zien hoe de MHP je gaat staan, wat het inhoudt en wat voor jou een mooie haarlijn zal zijn.

Een afspraak maken kan middels het contactformulier of je kunt ons natuurlijk direct bellen. Tussen 09.00 en 18.00 kun je ons bellen. Wanneer wij onverhoopt niet de telefoon aan kunnen nemen word je zo snel mogelijk teruggebeld. Wanneer het je niet uitkomt dat wij direct terugbellen geef dan duidelijk aan wanneer het voor jou wel uitkomt.

Het is eventueel ook mogelijk om via onderstaand formulier een prijsindicatie te krijgen. Echter, een definitieve prijsopgave kunnen wij alleen geven wanneer wij jouw huid live goed hebben kunnen beoordelen. Een persoonlijke afspraak heeft daarom altijd de voorkeur.

MHP Foto Consult Service

Gelieve het MHP Foto Consult Service formulier hieronder volledig in te vullen en goede, scherpe, heldere en recente foto’s te uploaden. Het liefst genomen in daglicht en zonder flitser. Onze klantcoördinator zal jouw situatie bespreken met een van de behandelend specialisten en na beoordeling van je foto’s telefonisch contact met je opnemen om jouw situatie te bespreken.

LET OP! Het verzenden van het formulier met de foto’s is pas gelukt als je de succespagina ziet verschijnen. Het versturen kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde foto’s.

In plaats van gebruik te maken van het formulier hieronder kun je desgewenst jouw foto met toelichting ook via WhatsApp naar ons speciale Foto Consult Service nummer sturen. Wij zullen dan na ontvangst van jouw bericht zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Het WhatsApp Foto Consult Service nummer is: 06 – 27 29 79 72.

MHP Foto Consult Service - Beauty Care Nederland

    Personalia

  • Contactgegevens

  • Foto's van je hoofd uploaden (groot formaat max. 16MB in totaal, scherp en helder)

  • Aanvullende vragen

 

Verificatie

MHP Foto Consult Service 27/12/2014