MHP Foto Consult Service

MHP Foto Consult Service

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen, bieden wij u onze MHP Foto Consult Service aan. Aan de hand van de door u verstrekte personalia, foto en antwoorden op de hieronder vermelde vragen zal ons team van behandelend specialisten uw situatie nauwkeurig beoordelen.

Micro Hair Pigmentation MHP Foto Consult Service - Beauty Care Nederland (BCN)Vervolgens zal één van onze behandelend specialisten per telefoon persoonlijk contact met u opnemen om uw situatie te bespreken en u te adviseren over uw Micro Hair Pigmentation behandelmogelijkheden. De behandelend specialist zal tijdens dit telefonische gesprek tevens al uw mogelijke vragen rondom de MHP behandeling beantwoorden.

Gelieve het MHP Foto Consult Service formulier hieronder volledig in te vullen en een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto te uploaden. Zorg dat op de aangeleverde foto eventuele onvolkomenheden goed zichtbaar zijn. Eén van onze behandelend MHP specialisten zal na beoordeling van uw foto telefonisch contact met u opnemen om uw situatie te bespreken.

LET OP! Het verzenden van het formulier met de foto is pas gelukt als u de succespagina ziet verschijnen. Het versturen kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde foto.

In plaats van gebruik te maken van het formulier hieronder kunt u desgewenst uw foto met toelichting ook via WhatsApp naar ons speciale Foto Consult Service nummer sturen. Wij zullen dan na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Het WhatsApp Foto Consult Service nummer is: 06 – 27 29 79 72.

MHP Foto Consult Service - Beauty Care Nederland

    Personalia

  • Contactgegevens

  • Foto uploaden

  • Aanvullende vragen

 

Verificatie

MHP Foto Consult Service 27/12/2014

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts