Tarieven MHP

Tarieven behandelingen
Micro Hair Pigmentation, litteken camouflage, haargroei stimulatie, verwijderen of aanpassen van jouw tattoo, MHP of PMU met medische laser

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven (MHP (Micro Hair Pigmentation), litteken camouflage, haargroei stimulatie en laser behandelingen voor het verwijderen van je tattoo, MHP of PMU. Aangezien MHP te allen tijde maatwerk betreft, zijn de vermelde tarieven MHP enkel indicatief.

Tarieven MHP (Micro Hair Pigmentation)

Tarieven MHP - Beauty Care NederlandBeauty Care Nederland hanteert voor Micro Hair Pigmentation (MHP) de op het afgebeelde hoofd aangegeven zones. Tariefindicatie per zone:

  • 3D Expert, 0,5 mm effect, vast pigment: € 680,-.
  • Tricopigmentatie, tijdelijk pigment: € 680,-.

Het voor jou geldende maatwerk tarief MHP is afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het te behandelen oppervlak, de mate van haarverlies, de gewenste dichtheid, de kleur en conditie van je huid, wel of geen 3D effect, het gebruik van tijdelijk of vast pigment en het aantal behandelingen. Je situatie en het aantal bij jou te behandelen zones resulteert in een persoonlijke pakketprijs inclusief een jaar garantie. De gemiddelde pakketprijs bedraagt € 2.500,-.

Indien je meer informatie wilt over het voor jou van toepassing zijnde aantal zones, neem dan contact met ons op of maak gebruik van onze MHP Foto Consult Service.

Touch ups

Bij 3D Expert MHP kan het na 1 of 2 jaar wenselijk voor je zijn om een kleine touch up behandeling uit te laten voeren. Het tarief voor een touch up bij 3D Expert MHP is gemiddeld € 395,- tot € 495,-.

Bij tricopigmentatie word je 1 x per 8 maanden terug verwacht om een touch up uit te laten voeren. Het tarief hiervoor is € 175,- per zone. Indien je langer dan 8 maanden wacht om de touch up uit te laten voeren dan geldt het standaard tarief van € 680,- per zone.

Gratis proefstukje

Alvorens over te gaan tot een volledige MHP behandeling is het mogelijk om een proefstukje te laten zetten. Dit is aan te raden als je een verleden hebt met allergische reacties, maar ook als je nog twijfelt of deze behandeling voor jou geschikt is. Het zetten van een proefstukje is in combinatie met een consult gratis.

Betaling in termijnen

U kunt bij Beauty Care Nederland het totaalbedrag voor je MHP behandeling desgewenst in 12 of 24 termijnen betalen via een met ons samenwerkende kredietverstrekker. Indien je dit wilt, verzoeken wij je dit te vermelden tijdens het invullen van het online MHP Foto Consult Service formulier of bij je persoonlijke consult. Wij zullen het traject voor je opstarten waarna je vervolgens zelf kunt bepalen hier al dan niet akkoord mee te gaan.


Tarieven litteken camouflage

  • FUT haartransplantatie litteken: € 680,-.
  • FUE haartransplantatie litteken per 10×10 cm: € 680,-.
  • Andersoortige littekens camoufleren: op aanvraag. Het tarief is afhankelijk van de grootte van het litteken en vanaf € 150,- per behandeling.

Vergoeding via de zorgverzekering is voor littekencamouflage mogelijk, maar afhankelijk van de aanvullende voorwaarden van je zorgverzekering.


Tarief haargroei stimulatie

Het tarief voor haargroei stimulatie d.m.v. Derma Stimulation Treatment (DST) is € 195,- per behandeling.


Tarieven laser behandelingen

  • Tattoo verwijderen of aanpassen met medische laser: vanaf € 45,- per behandeling.
  • Micro Hair Pigmentation (MHP) verwijderen of aanpassen met medische laser:  vanaf € 150,- per behandeling.
  • Permanente make-up (PMU) verwijderen met medische laser: vanaf € 75,- per behandeling.

Bekijk hier de uitgebreide tarievenlijst voor laser behandelingen.

MHP Open Dag

Meld je nu aan voor de eerstvolgende Beauty Care Nederland MHP Open Dag

MHP vrijblijvend consult

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk consult

MHP 4 a Day

Kleurpigment voor het tijdelijk nabootsen van MHP, verkrijgbaar in 6 basiskleuren

Tattoo Laser Foto Consult Service

Uw tattoo veilig laten verwijderen met medische laser? Vrijblijvende prijsopgave op afstand!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Tarieven MHP 24/05/2016