Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
Dean Saunders

Ook zanger Dean Saunders kiest voor MHP bij BCN

Zanger Dean Saunders, in 2011 winnaar van de Nederlandse versie van de talentenjacht Popstars en broer van zanger Ben Saunders (in 2011 winnaar van The voice of Holland), heeft onlangs gekozen voor een Micro Hair Pigmentation (MHP) behandeling bij Beauty Care Nederland.

MHP behandeling uitgevoerd door Jeffrey Heemskerk

Hieronder een foto impressie van de behandeling van Dean Saunders door behandelend specialist Jeffrey Heemskerk van Team Beauty Care Nederland.

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Micro Haar Pigmentatie biedt gegarandeerd een permanente oplossing bij haarverlies. Deze niet-chirurgische behandeling creëert een haar-illusie door middel van pigmenten die met de fijnste naalden in de huid worden aangebracht. Op deze manier wordt haaruitval en kaalheid gecamoufleerd met als resultaat volledige dichtheid bij een geschoren kapsel.
De behandeling wordt toegepast bij een geschoren kapsel (shaven-look). De pigmenten worden met zorg gekozen en afgestemd op jouw type huid en haarkleur. Bij Beauty Care Nederland garanderen wij dat het behandelde gebied onzichtbaar aansluit op je echte haar, bij 0.5 millimeter. Uiterst natuurlijke resultaten en haarlijn is waar we naar streven.

Persoonlijk MHP advies

Neem voor persoonlijk MHP advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

Ook kan je gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP