BCN live op 15e Masters of LXRY

Beauty Care Nederland live MHP op Masters of LXRY 2016

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Van 8 t/m 12 december 2016 was Beauty Care Nederland met live MHP behandelingen aanwezig op de 15e Masters of LXRY in RAI Amsterdam. En wat was het een ervaring!

De Masters of LXRY is de grootste premium lifestyle beurs van Europa met dit jaar 35.000 m2 beursvloer, 268 exposanten en 50.450 bezoekers. Beauty Care Nederland was ook dit jaar als exposant aanwezig met een eigen stand waarin dagelijks live een MHP behandeling werd uitgevoerd. Belangstellenden konden zo direct zien wat wij nu eigenlijk precies doen en hoe een MHP behandeling in zijn werk gaat. Veel bezoekers waren bij het zien van de live MHP behandeling uitermate verrast en verbaasd! Een reactie: “ja ja, deze man ligt daar gewoon voor de show, hij heeft gewoon haar!”

Beauty Care Nederland live MHP op Masters of LXRY 2016
Beauty Care Nederland live MHP op Masters of LXRY 2016

Maar onze ‘Masters of Pigmentation’ beantwoordden direct alle vragen die op ze werden afgevuurd en konden zo duidelijk uitleggen wat we doen, hoe we het doen en waarom al zoveel mensen gekozen hebben voor een MHP behandeling bij Beauty Care Nederland.

Onze missie was om de MHP behandeling bekend te maken onder een breder publiek om zo nog meer het heersende taboe te doorbreken. Die missie is zeker geslaagd.

Op naar volgend jaar!