MHP Foto Consult Service België

Micro Hair Pigmentation Foto Consult Service België - Beauty Care Nederland

Omdat wij veel interesse voor de Micro Hair Pigmentation behandeling vanuit België krijgen, willen wij het ook voor deze mensen gemakkelijker maken om aan informatie en persoonlijk advies te komen zonder helemaal naar onze kliniek in Katwijk te hoeven reizen. U kunt hiervoor gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service. Ook kunnen we u ook in contact brengen met een van onze klanten in België en bieden we de gratis MHP Photoshop Brush Service.

MHP Foto Consult Service België

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen, bieden wij u onze MHP Foto Consult Service aan. Aan de hand van de door u verstrekte personalia, foto’s en antwoorden op de gestelde vragen in het formulier zal ons team van behandelend specialisten uw situatie nauwkeurig beoordelen. Vervolgens kunnen wij een belafspraak met u maken om op dit afgesproken tijdstip uw situatie te bespreken en u te adviseren over uw Micro Hair Pigmentation behandelmogelijkheden. De behandelend specialist zal tijdens dit telefonische gesprek tevens al uw mogelijke vragen rondom de MHP behandeling beantwoorden. Onze MHP Foto Consult Service is dan ook ideaal voor ieder die te maken heeft met een lange reistijd.

Contact met Micro Hair Pigmentation klanten in België

Mocht u behoefte hebben aan een gesprek met een van onze MHP klanten in België dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Op uw verzoek zullen wij u dan in contact brengen met een van onze behandelde klanten woonachtig in België. Zij kunnen u uit persoonlijke ervaring adviseren over Micro Hair Pigmentation bij Beauty Care Nederland. Neem indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid contact met ons op.

Persoonlijk advies

Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies dan kunt u ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 10.30 en 16.30 telefonisch te bereiken op +31 (0)71 888 56 52.