Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Micro Haar Pigmentatie

- erkend specialist

MHP behandeling

Micro Haar Pigmentatie (MHP) of in het Engels ook bekend als Scalp Micro Pigmentation (SMP) biedt gegarandeerd een permanente oplossing bij haarverlies. Deze niet-chirurgische behandeling creëert een haar-illusie door middel van pigmenten die met de fijnste naalden in de huid worden aangebracht. Op deze manier wordt haaruitval en kaalheid gecamoufleerd met als resultaat volledige dichtheid bij een geschoren kapsel.

De behandeling wordt toegepast bij een geschoren kapsel (shaven-look). De pigmenten worden met zorg gekozen en afgestemd op jouw type huid en haarkleur. Bij Beauty Care Nederland garanderen wij dat het behandelde gebied onzichtbaar aansluit op je echte haar, bij 0.5 millimeter. Uiterst natuurlijke resultaten en haarlijn is waar we naar streven.

Expertise, ervaring en kwaliteit

De haar artiesten van Beauty Care Nederland behoren tot de absolute top in het uitvoeren van Micro Haar Pigmentatie, het reconstrueren van een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn en nagenoeg onzichtbaar maken van littekens na een haartransplantatie. Wij hebben de MHP techniek jaren geleden geïntroduceerd in Nederland en België en hebben inmiddels meer dan duizend succesvolle behandelingen verricht.

Wij weten hoe groot de onzekerheid kan zijn bij haarverlies en nemen dan ook de tijd voor iedere cliënt en stoppen niet totdat jij en wij 100% tevreden zijn met het resultaat.

Passie en talent

Dankzij uniek talent en passie voor het vak leveren wij een hoogwaardig kwaliteit

Premium Quality

Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. We streven altijd naar het beste resultaat.

Veilig

Het pigment dat wij gebruiken is 100% veilig, verkleurd niet en makkelijk te verwijderen.

persoonlijke service

Elke cliënt krijgt bij ons dezelfde persoonlijke service en aandacht.

- Combinatie

Micro Haar Pigmentatie en haartransplantatie

De combinatie van een MHP behandeling met een FUE  haartransplantatie wordt steeds vaker toegepast en is zeer succesvol gebleken. Wanneer je al één of meerdere transplantaties hebt gehad kan door middel van MHP een hogere visuele dichtheid bereikt worden, waarbij ook de textuur van echte haren aanwezig is. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een beperkt donorgebied.

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

Micro Haar Pigmentatie verwijderen

Het is mogelijk om MHP te laten verwijderen of aanpassen bij Beauty Care Nederland. Met gebruik van onze fantastische ‘Quanta Q Plus C-laser’ zijn de pigmenten die bij ons geplaatst zijn in de meeste gevallen met 1 á 2 behandelingen weer totaal verdwenen. Zonder schade aan de huid, haren, of blaren! Wanneer er sprake is van pigment dat is geplaatst door een andere aanbieder zijn er mogelijk meer behandelingen noodzakelijk. Dat hangt af van de soort en de diepte van het gebruikte pigment.

Litteken camouflage

Littekens die zijn ontstaan na een haartransplantatie kunnen door onze ervaren specialisten gecamoufleerd worden. In combinatie met MHP worden deze min of meer voor het oog onzichtbaar gemaakt. Deze methode kan toegepast worden bij zowel een FUT litteken als FUE littekens.

Er worden pigmenten gecombineerd die perfect aansluiten bij de natuurlijke huid en haarkleur om te camoufleren en nagenoeg echte haarfollikels te creëren.

De resultaten die over de jaren behaald werden zijn zeer goed. Voor een FUT litteken zijn er altijd 3 behandelingen nodig, voor littekens in het FUE gebied kunnen dit er 2 a 3 zijn. Deze zullen met tussenpozen van 4 weken plaats vinden zodat de huid goed kan herstellen na iedere behandeling. Op deze manier kan er ook zo gedetailleerd mogelijk gewerkt worden.

Ervaringen

Persoonlijke ervaringen van anderen die een behandeling hebben ondergaan bij Beauty Care Nederland.

Alle ervaringen
“Natuurlijk en echt”
Al rond mijn 19de leeftijd kreeg ik op mijn hoofd inhammen en werd ik met de jaren kaler. Om mijn vorderende kaalheid te verbergen, schoor ik dagelijks mijn hoofd kaal met een tondeuse. Jarenlang dacht ik op die manier mijn kaalheid goed te hebben verborgen, totdat ik geconfronteerd werd met foto’s van mijzelf! Uiteraard ging ik opzoek naar oplossing om mijn kaalheid professioneel aan te laten pakken en kwam ik na veel research bij Beauty Care Nederland terecht waar ik met open armen werd ontvangen. Om een MHP-procedure goed te kunnen begrijpen, werd mij door Beauty Care Nederland de kans geboden om mee te kijken bij de uitvoering van een MHP behandeling. Daarmee verdwenen mijn twijfels als sneeuw voor de zon, mede doordat ik ook direct de mogelijkheid kreeg om mijn vragen te stellen. Het resultaat van een MHP behandeling zag er zo natuurlijk en echt uit, waardoor ik besloot om meteen zelf een afspraak te maken voor een behandeling. Tot op de dag van vandaag blijft deze behandeling de beste investering die ik in mijzelf heb gedaan. De behandeling oogt natuurlijk, waardoor het niet door anderen wordt opgemerkt. Dit geeft mij niet alleen een goed gevoel maar ook de zekerheid waar ik jaren naar verlangde. Dankzij Beauty Care geniet ik na 4 jaar nog dagelijks volop van de resultaten van mij MHP behandeling.
Volkan
9,0
“3 tevreden klanten binnen het gezin”
Als jongste van het gezin met 3 jongens ben ik de laatste die kalend is geworden. En ja, toen was ik aan de beurt. Ikzelf was de 3de die het liet doen. 3 tevreden klanten binnen het gezin. Mensen in mijn directe omgeving merken het niet eens op. "Het is toch gewoon kort geschoren.", zeggen ze dan. Ik raad het iedereen aan!
Jonas
8,5
“Voel me vrijer en zelfverzekerder”
Na 25 jaar altijd mijn pet in het openbaar op te hebben gehad loop ik nu zonder pet rond..en hoe kan dat…ik heb micro hair pigmentation. Het beste wat ik ooit heb laten doen want het geeft mij het idee dat ik weer haar heb en voel me niet meer kaal. Mensen zeggen dat ik extra straal en geloven het niet dat ik een vorm van tatoeage heb…een kunstvorm die ik heb laten doen bij Beauty Care Nederland…zelfs van dichtbij zien ze het niet. Vroeger schaduwde ik mijn hoofd maar ik werd er moe van dit elke dag te doen..de oplossing was dus een pet…nu laat ik deze af en voel me vrijer en zelfverzekerder…en ik raad het alle kale mannen het aan die kaal zijn een probleem vinden..voor mijn geen haartransplantatie omdat ik nooit meer de volle bos meer krijg…en dan moet ik ook nog nadenken over hoe ik mijn haar moet doen!
Gerard
9,2
“Zeer deskundig, de beste voor mij in hun vak”
Vanwege een ongeluk met brand vroeger heb ik overwogen en uitgevoerd om mijn hoofd met MHP te doen. De reacties die ik kreeg waren super goed. Ik merk nu dat ik veel meer vrijheid ondervindt. MHP heeft mijn leven echt drastisch maar positief verrast. Iedereen die twijfelt voor deze behandeling zou ik zeggen niet doen want bij Beauty Care Nederland zijn ze zeer deskundig en zou het iedereen aanraden die hieraan denkt. De beste voor mij in hun vak. Hiervoor droeg ik haaraanvuling maar door de MHP is mijn vrijheid weer enorm. Blij dat ik deze stap heb gezet.
Jacky
8,8
“Geen seconde spijt gehad”
Na heel lang twijfelen veel opzoeken en dozijnen met afspraken ben ik toch tot beslissing gekomen om me te laten behandelen met Micro Hair Pigmentation. Ik ben volledig kaal op de bovenkant van mijn hoofd en kruin waardoor ze dit gedeelte compleet moesten behandelen. Doordat ik in mijn huidige job continue in contact kom met mensen had ik vaak een onzeker gevoel. Ik ben net 29 jaar en al kaal als iemand van 45 jaar. Na de behandeling kreeg ik hierover geen opmerkingen meer. De mensen vragen nu waarom ik mijn haar niet laat groeien, de Micro Hair Pigmentation op mijn hoofd is bijna niet te onderscheiden van de echte haarstoppels. Wat ze niet weten is dat mijn haar niet kan groeien. Nog geen seconde heb ik spijt over de Micro Hair Pigmentation behandeling. Ze hebben me bij Beauty Care Nederland super geholpen, ik ga nu zelfverzekerd door het leven met een hoofd vol puntjes.
Kamiel
9,6

MHP voor en na

Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat DJ Panic
Micro Haar Pigmentatie resultaat Paul Elstak
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat FUE littekens
Micro Haar Pigmentatie resultaat Alopecia Areata
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat FUT litteken
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat
Micro Haar Pigmentatie resultaat Alopecia

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP