Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Permanente make- up verwijderen

- Veilig & Vertrouwd

PMU verwijderen

Het is bij Beauty Care Nederland mogelijk om permanente make-up (PMU) zoals wenkbrauwen, lipliner en de ‘Faux Freckles PMU’ (sproetjes) veilig te verwijderen. Deze behandeling wordt met medische laser uitgevoerd. Lees meer over onze medische laser.

- Binnen 15 minuten

De laser behandeling

Door middel van onze medische laser kan de permanente make-up behandeld worden zodat deze steeds lichter wordt om uiteindelijk helemaal te verdwijnen. Voor een lichter resultaat kan er gestart worden met 2 a 3 behandelingen, dan kan de PMU vernieuwd worden. Volledig verwijderen vergt vaak 3 tot 6 behandelingen.

De behandeling duurt meestal niet meer dan 15 minuten. Hierbij gebruiken we een directe koeling om pijn tegen te gaan en zwelling te verminderen. Mocht er toch zwelling ontstaan zal dit ongeveer 3 dagen aanhouden. Wanneer de huid geen tekenen van irritatie vertoont kan er direct make-up gebruikt worden.

Passie en talent

Dankzij uniek talent en passie voor het vak leveren wij een hoogwaardig kwaliteit

Premium Quality

Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. We streven altijd naar het beste resultaat.

Veilig

Het pigment dat wij gebruiken is 100% veilig, verkleurd niet en makkelijk te verwijderen.

persoonlijke service

Elke cliënt krijgt bij ons dezelfde persoonlijke service en aandacht.

- Persoonlijk advies

PMU pigmenten

Voor Permanent make-up pigmenten geld dat de kleuren zwart, grijs en donkerbruin meestal vrij gemakkelijk te verwijderen zijn. Tinten zoals: karamel, lichtroze of huidtinten zijn ook te verwijderen maar geven wel wat meer moeilijkheden. Deze kunnen namelijk als eerste reactie verkleuren naar een andere (donkere) kleur.

Onze specialist zal ten alle tijden goed inschatten of de kans op verkleuren aanwezig is en hier goed over adviseren.

Nazorg PMU verwijderen

Na de behandeling krijg je een verzorgende crème van ons mee. Het is de bedoeling dat deze gedurende 1 week, 2 maal daags dun wordt aangebracht. Het is verstandig de handen te wassen alvorens het aanbrengen van de crème.

Gedurende de periode dat je onder behandeling bent is het sterk aan te raden om het behandelde gebied goed te beschermen in de zon, vanaf SPF 30. De reden hiervoor is dat de zon invloed kan hebben op het melanine in de huid. Het kan ervoor zorgen dat het behandelde gebied donkerder oogt (hyperpigmentatie) of juist heel licht oogt (hypopigmentatie). Beschermen is dus het advies!

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP