Team BCN

Team Beauty Care Nederland
behoort tot de absolute top in Micro Hair Pigmentation, haargroei stimulatie en laser behandelingen voor het verwijderen van je tattoo, MHP of PMU

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

 

Team BCN (Beauty Care Nederland) wordt gevormd door Isabelle van Rijn (eigenaar/specialist), Jeffrey Heemskerk (MHP specialist), Paul van Rijn (MHP specialist), Colin van Rijn (MHP specialist) en Petra Star (klantcoördinator). Daarnaast werken we samen met BIG-geregistreerde arts Peter den Otter. Door onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise ben je bij ons in vertrouwde handen voor Micro Hair Pigmentation, haargroei stimulatie en laser behandelingen. Wij streven elke dag weer naar de hoogst haalbare kwaliteit en behandelen zowel mannen als vrouwen.

Team BCN: erkende en betrouwbare specialisten

Wij vinden het van uitermate groot belang om je te allen tijde goed, volledig en eerlijk te informeren, zodat je weloverwogen een besluit kan nemen om al dan niet tot een behandeling over te gaan. Je kunt hiervoor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Wij kunnen je dan voorzien van een persoonlijk advies en antwoord geven op al jouw specifieke vragen. Ook is het vrijwel altijd mogelijk om ter plaatse even mee te kijken bij een MHP behandeling. Indien gewenst kan een consult gesprek telefonisch of via Skype plaatsvinden. Ook kunnen wij je in contact brengen met door ons behandelde klanten.

Isabelle van Rijn - Team BCN Beauty Care Nederland

Isabelle van Rijn
Jeffrey Heemskerk - Team BCN Beauty Care Nederland

Jeffrey Heemskerk
Paul van Rijn - Team BCN Beauty Care Nederland

Paul van Rijn
Colin van Rijn - Team BCN Beauty Care Nederland

Colin van Rijn
Petra Star - Team BCN Beauty Care Nederland

Petra Star
Peter den Otter - Team BCN Beauty Care Nederland

Peter den Otter

MHP service op afstand en open dagen

Met betrekking tot Micro Hair Pigmentation kun je gebruik maken van een prijsopgave op afstand via onze MHP Foto Consult Service.

Wij organiseren met grote regelmaat een MHP Open Dag. Tijdens deze open dagen kun je kennis maken met ons team behandelend specialisten en tevens live meemaken hoe een Micro Hair Pigmentation behandeling in zijn werk gaat. Ook is er de mogelijkheid om volledig vrijblijvend een intakegesprek te hebben met één van onze behandelend specialisten en een persoonlijke offerte te ontvangen. Voor de open dagen verzoeken wij om je van tevoren per email aan te melden.

 

We zien je graag op de eerstvolgende MHP Open Dag

Team BCN 25/01/2015