Walter zijn verhaal – MHP videodagboek

MHP videodagboek - Walter zijn verhaal

Voor veel mensen is de stap om Micro Hair Pigmentation (MHP) te ondergaan er niet zomaar een. Het is een beslissing waar in veel gevallen jaren van onzekerheid aan vooraf gaan en de weg die wordt bewandeld is vaak een lange. Om u te helpen een zo compleet mogelijk beeld te vormen van het behandelproces kunt u een van onze klanten volgen in zijn traject.

MHP videodagboek Walter

Walter (55 jaar) heeft een aantal jaren geleden een amalgaamvergiftiging opgelopen. Als gevolg hiervan kreeg hij pleksgewijze haaruitval en uiteindelijk heeft Walter door de vergiftiging de helft van zijn haren verloren. Na ontgifting groeide zijn haar gedeeltelijk terug, maar heeft hij op zijn hoofd diverse kale plekken overgehouden. In dit MHP videodagboek kunt u zijn weg voor, tijdens en na zijn MHP behandelingen bij Beauty Care Nederland volgen en vertelt hij over zijn ervaringen.

Aflevering 1

de situatie voor MHP

Aflevering 2

1e dag na 1e behandeling

Aflevering 3

5e dag na 1e behandeling

Aflevering 4

dag 10 na 1e behandeling

Aflevering 5

1e dag na 2e behandeling

Aflevering 6

het eindresultaat

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

U kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.