Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
4 TYPE HAARVERLIES DIE MICRO HAAR PIGMENTATIE KAN OPLOSSEN

4 type haarverlies die Micro Haar Pigmentatie kan oplossen

In deze blog willen we wat dieper ingaan op de verschillende type haarverlies en hoe Micro Haar Pigmentatie (MHP) daar een oplossing bij kan zijn.

Oorzaken haaruitval bij mannen

Haarverlies en kaal worden zijn niet hetzelfde. Dagelijks verliezen we zo’n 100 tot 150 haren. Pas als je merkt dat het haarverlies meer dan normaal is, is er sprake van overmatig haaruitval. Dan wordt het haar dunner en kan de hoofdhuid makkelijker zichtbaar worden door je haren heen. Oorzaken van haaruitval kunnen zijn: Alopecia Androgenetica (erfelijke haaruitval), vitamine tekort, stress, ongezonde levensstijl, behandeling of medicijnen, Alopecia Areata of Totalis (auto-immuunziekte).

Bron: Dunner wordend haar en haaruitval bij mannen | Mediceuticals (mediceuticalsusa.com)

Haar pigmentatie

MHP gaat jarenlang mee, vereist geen chirurgische ingreep en geeft direct resultaat! Met twee behandelingen wordt het eindresultaat behaald wat meer dichtheid betekend en een haarlijn die weer zo goed als nieuw is. Ongeacht het stadium van haarverlies zou dit wel eens de perfecte oplossing voor je kunnen zijn. Bij deze type haarverlies zorgt MHP voor een mooie aanvulling:

Terugtrekkende haarlijn of inhammen

Inhammen MHP

Een terugtrekkende haarlijn is voor veel mannen vaak het eerste teken van haaruitval en kan op elke leeftijd beginnen. Het kan een behoorlijke impact hebben op je zelfvertrouwen. Het betekent echter niet dat je per definitie snel of volledig kaal zult worden.
Haarpigmentatie helpt de haarlijn opnieuw te definiëren. Er kan gekozen worden deze in de originele staat te herstellen of eventueel iets anders te ‘ontwerpen’. Je hoeft je zo niet meer bewust te zijn van je inhammen en je krijgt je jeugdige look terug!

Dunner wordend haar

Dunner haar Het toevoegen van dichtheid is een van de grootste voordelen die MHP kan bieden. Dunner wordend haar kan overal op de hoofdhuid beginnen. Sommige mannen ervaren het bovenop hun hoofd, andere bijv. in het kruingebied of de zijkanten.
Wanneer dit betekend dat langere kapsels tot het verleden behoren kan je kiezen voor een geschoren kapsel en deze aanvullen met pigmentatie. Je hebt weer volledige opvulling van de bovenkant.

Volledige kaalheid

volledig haarverlies

Wanneer er eigenlijk al geen andere optie meer was dan je hoofd scheren, kun je nog steeds profiteren van Micro Hair Pigmentation om weer van een volle look te genieten. In plaats van alleen je haarlijn te verbeteren, kan MHP je eerdere volledige haaresthetiek volledig herstellen. De haarlijn wordt hersteld, de bovenkant opgevuld evenals en hoge en lage kruin. Je hebt weer een mooie geschoren look die tijdloos en jong is.

Kale plekken (Alopecia Areata)

Alopecia Areata

Alopecia Areata is een aandoening waarbij het haar in plekken uitvalt. Deze plekken kunnen beginnen als een euromunt en later uitbreiden. De aandoening wordt veroorzaakt door het immuunsysteem dat de haarzakjes aanvalt en is vaak erfelijk.
De zichtbaarheid van de plekken kan verminderd worden met MHP doordat de haarstoppels worden nagebootst, waardoor de impact van de haarverlies plekken wordt geminimaliseerd. In veel gevallen adviseren we ook hier een geschoren kapsel, maar er zijn ook gevallen waarbij we bijv. een opgeschoren effect kunnen creëren (het gebied waarin we werken moet dan wel ±0.5mm zijn).

Persoonlijk advies

Neem voor het inplannen van een intake gesprek contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor de haarlijn simulatie. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP