5 redenen voor Micro Hair Pigmentation

Micro Hair Pigmentation - Beauty Care Nederland

Haarverlies is een veelvoorkomend verschijnsel, zowel onder mannen als vrouwen. Omdat er veel mensen op zoek zijn naar oplossingen is er een groot aanbod ontstaan op dit gebied. De een effectiever dan de ander, maar vaak voor ieder wat wils. Om u te helpen lichten we in deze blog 5 redenen toe waarom Micro Hair Pigmentation een goede keuze voor u kan zijn!

1. Effectief

Bij een Micro Hair Pigmentation is succes gegarandeerd. U hoeft zich niet af te vragen of de behandeling wel zal werken of effect heeft, zoals bij andere haarverlies oplossingen soms het geval is. Na een eerste behandeling zal u de deur uitlopen met een geheel opgevulde shaven-look en is uw kaalheid dus direct gecamoufleerd. U heeft meteen een frisse en jongere uitstraling als resultaat!

2. Langdurig resultaat

Het resultaat is permanent, de MHP zal nooit verdwijnen. U kunt na een behandeling de rest van uw morgens opstaan en u geen zorgen hoeven maken over uw haar of het ontbreken daarvan.

3. Realistisch

Micro Hair Pigmentation repliceert de uitstraling van echte haarfollikels en maakt de meest realistische illusie van echt haar mogelijk op een gemillimeterde lengte. Wanneer een behandeling door een ervaren specialist wordt uitgevoerd zal het resultaat niet van echt te onderscheiden zijn. Mensen in uw omgeving zullen dus niet weten dat u een behandeling hebt ondergaan.

4. Een niet chirurgische behandeling

Het resultaat van een Micro Hair Pigmentation behandeling wordt tot stand gebracht met pigmenten en speciaal ontwikkelde apparatuur. Er komt geen operatie aan te pas. Dit is zeker een groot voordeel omdat dit de behandeling een stuk minder ingrijpend maakt en geen littekens tot stand brengt. Er is geen herstelperiode of pijn bij betrokken, enkel roodheid van de huid. De risico’s zijn zo dus ook veel kleiner.

5. Weinig onderhoud

Ook vraagt Micro Hair Pigmentation om weinig tot geen onderhoud. U zal enkel de bestaande haren goed op een gemillimeterde lengte moeten houden en de hoofdhuid dienen te beschermen tegen de zon om lichter worden tegen te gaan. Geen haarwerk om schoon te houden en/of te wassen, in de weer met tape, topic om aan te brengen, zorgen tijdens het zwemmen of een dagje strand etc.

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

U kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service of MHP Photoshop Brush Service.

 

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts