Interesse in MHP, wat nu?

MHP Beauty Care Nederland

Stel, u heeft onze website doorgelezen, de foto’s en filmpjes bekeken en uw interesse in MHP is gewekt. Wat nu vervolgens te doen? Hierna volgt een uiteenzetting van de mogelijke vervolgstapppen die u kunt ondernemen bij Beauty Care Nederland voor uw verdere oriëntatie ten aanzien van MHP.

1. MHP Foto Consult Service

Voor uw gemak en om u de kosten van het reizen te besparen bieden wij u onze MHP Foto Consult Service. Aan de hand van de door u verstrekte personalia, foto’s en antwoorden op enkele vragen zal ons team van behandelend specialisten uw situatie nauwkeurig beoordelen en vervolgens telefonisch contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. Geef in uw aanvraag goed aan welke gebieden u eventueel behandeld zou willen zien. Wilt u de inhammen opvullen of niet? Wilt u littekens weggewerkt hebben of niet? Scheert u het hoofd met een mes of met een tondeuse? Wilt u de haarlijn verlagen of niet?

2. MHP Photoshop Brush Service

Als aanvulling op de verstrekte informatie op deze website bieden wij u onze MHP Photoshop Brush Service. Via het online formulier stuurt u ons een groot formaat, scherpe, heldere en recente foto. Uw foto zal vervolgens door ons in Photoshop bewerkt worden met een speciale door ons ontwikkelde MHP Photoshop Brush. Na korte tijd ontvangt u dan uw bewerkte foto van ons retour en kunt u een indruk krijgen van uw uitstraling na een Micro Hair Pigmentation behandeling bij Beauty Care Nederland. De echte MHP ziet er natuurlijk nog beter uit, maar dit geeft alvast een goed beeld.

3. Consult in de kliniek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en laat eventueel een gratis proefstukje zetten! Het is even heen en weer rijden, maar dan weet u wel precies waar u aan toe bent. U kunt zien wat we doen en een goede voorstelling maken hoe de MHP behandeling bij u zal verlopen. Daarnaast worden er dagelijks meerdere personen behandeld, waardoor er een goede kans bestaat dat u het ook direct even kunt bekijken als de betreffende persoon dat geen probleem vindt.

4. MHP Open Dag

De vierde mogelijkheid is het bezoeken van een MHP Open Dag. Hier kunt u zich voor aanmelden en op uw verzoek tevens een consult doen. Een proefstukje kunnen we in verband met de hiervoor benodigde tijd helaas niet zetten. Maar verder is het écht een aanrader om zo’n dag te bezoeken! Ontmoet onze behandelend specialisten en bekijk MHP live! Er worden altijd 2 mannen live behandeld en er zijn ook altijd mannen aanwezig die de behandeling eerder hebben gedaan en dus een goed genezen resultaat kunnen laten zien. Gebleken is dat het erg prettig kan zijn om ‘medestanders’ te spreken en ook om de verschillende resultaten te zien. MHP is immers maatwerk en oogt dus bij iedereen anders, mede afhankelijk van de individuele wensen. Foto’s maken is op deze dag niet toegestaan en ook de media wordt ten behoeve van uw privacy geweerd.

Uitgelicht: consult in de kliniek

Geef tijdens uw consult goed aan wat u zou willen, bespreek de haarlengte en bedenk dat onze MHP het mooist tot zijn recht komt bij gemillimeterd haar. Dat wil zeggen 0,5 mm of meskaal. In ieder geval moet het haar bij de mannen tijdens de behandeling gemillimeterd zijn. Wij zullen u desgevraagd advies geven wat in uw geval het beste zal zijn. Ook adviseren we eventueel welke haarlijn voor u mogelijk is. We kunnen u zelfs laten zien hoe MHP u zou staan door middel van speciale poeders. Het haar moet dan natuurlijk wel gemillimeterd zijn.

Scope

Als wij twijfels hebben over de conditie van uw hoofdhuid zullen wij deze bekijken met de scope. Dit is microscopische apparatuur die de hoofdhuid 1000 keer uitvergroot. Aan de hand van onze bevindingen zullen we vervolgens een plan maken om eerst uw hoofdhuid te verbeteren door de pH-waarde weer in balans te krijgen.

Tryout behandeling

Het is bij Beauty Care Nederland mogelijk om een tryout behandeling te doen. Wij werken hiervoor al naargelang uw wensen met vast of tijdelijk pigment. Ook is het is mogelijk om te beginnen met 1 of 2 zones.

Al met al zullen wij alles in het werk stellen om voor u een plan op maat te maken, onzekerheden weg te nemen en u te begeleiden en adviseren gedurende het gehele proces. Alles voor het beste resultaat!

Persoonlijk advies

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken op T +31 (0)71 888 56 52.

 

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts