Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
MHP Gids

MHP Gids – Beauty Care Nederland

Ben jij aan het oriënteren naar een effectieve manier om haarverlies en kaalheid te camoufleren? Dan kan er in de oriëntatiefase veel op je af komen. Het aanbod op de markt neemt toe, waardoor er een overvloed aan informatie ontstaat. Dit kan het voorproces lastig en overweldigend maken.

Met deze MHP gids willen we je graag wat verder helpen. Het is handig om alle informatie thuis binnen handbereik te hebben. Zo kan je je goed voorbereiden op je persoonlijke consult óf juist na het consult alles thuis nog even rustig nalezen. We hopen je op deze manier met de gids te ondersteunen in het maken van een keuze die bij jou past, alle informatie die je nodig hebt staat hierin.

Wat staat er allemaal in de MHP Gids?

Veel van de basisinformatie wordt goed uitgelegd: hoeveel behandelingen zijn er nodig, hoe verloopt de behandeling, het kiezen van een haarlijn etc. Maar ook geven we uitleg over techniek en materialen en tips voor het vinden van een goede MHP specialist!

MHP Gids

 

Online versie van de gids aanvragen


Persoonlijk advies

Heb je na het lezen van de gids nog vragen? Of wil je graag persoonlijk overleggen met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op.
Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op