Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Laser – Cover up tattoo

Regelmatig helpen we mensen hun tattoo lichter te maken zodat het gemakkelijker is om er iets overheen te laten tatoeëren. In deze blogpost vertellen we hier graag meer over.

Cover up tattoo

Een tattoo laten zetten en hier achteraf of na een aantal jaar niet tevreden mee zijn. Of de tatoeage is niet goed genoeg gezet, bevat een naam van een ex-partner of je smaak is gewoon veranderd. Het kan allemaal. Zo’n 20 jaar geleden waren tribals bijvoorbeeld erg hip, misschien ben je daar ondertussen overheen gegroeid? En dus kan het zo zijn dat je misschien wel denkt over een cover up tattoo. Echter is het niet altijd direct mogelijk om er wat overheen te laten plaatsen, bijvoorbeeld vanwege te donkere kleuren of te strakke dikke lijnen.

Met een aantal laser behandelingen kunnen wij er voor zorgen dat de tattoo licht genoeg wordt voor jouw tatoeëerder om er een cover-up tattoo overheen te zetten. Gemiddeld volstaan 2 a 4 behandelingen voor het lichter maken van een tattoo.

Communiceer goed met jouw tatoeëerder hoe licht de tattoo moet zijn en of het coveren over jouw oude tattoo mogelijk is qua oud ontwerp.

Let op: het lichaam kan tot wel 6 maanden nog pigmenten afstoten. Een cover-up kan dus het beste pas na die tijd gezet worden om te voorkomen dat de nieuwe pigmenten ook uitgestoten worden door het lichaam.

Cover-up tattoo laten verwijderen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een cover-up tattoo te laten verwijderen! Omdat de tattoo dan uit meerdere lagen bestaat zullen er wel in de meeste gevallen minimaal 10 behandelingen nodig zijn om de tattoo volledig te verwijderen. Elke tattoo is echter uniek.

Foto Consult Service of afspraak

Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende Foto Consult Service zodat we u een inschatting kunnen geven hoe het in uw geval zal verlopen en wat de kosten zullen zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Katwijk. Zo kunnen wij  vaak nóg beter adviseren en kunt je er voor kiezen om direct een eerste behandeling te ondergaan.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op