Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Laser – Verwijderen zonder littekens

Het verwijderen van een tattoo is een proces. Er zijn meerdere behandelingen nodig en de tattoo zal in stapjes steeds verder vervagen. Nu is een belangrijke vraag: blijft er littekenweefsel over na mijn laser behandelingen? We lichten dit graag toe!

Tattoo verwijderen zonder littekens

Een tattoo kan zeker geheel zonder dat er littekens ontstaan verwijderd worden. Dit heeft te maken met de veilige apparatuur die wij gebruiken, namelijk: de medische laserapparatuur van Quanta System. Deze laser verwijderd veilig en zonder risico tattoo’s en is de meest effectieve en veilige laser beschikbaar. Onze medewerkers hebben ervaring met alle soorten tattoos en huidtypes en zullen ten allen tijden het welzijn van onze cliënten voorop stellen en op professionele wijze de tattoo verwijderen.

Aanwezig littekenweefsel

Helaas is er wel een kans aanwezig dat er al littekenweefsel aanwezig is in de tattoo als gevolg van het te diep plaatsen van de pigmenten en de naald door de tatoeëerder. Of door eerdere laserbehandelingen met mindere apparatuur. Wanneer dit het geval is kan dit herkend worden door een verdikte of een ietwat glimmende huid. Dit aanwezige littekenweefsel zal geen problemen vormen voor het verder verwijderen van de tattoo, maar zal helaas wel zichtbaar blijven nadat het pigment volledig verwijderd is.

 

 

Herstellen littekenweefsel

Het is vaak goed mogelijk om littekenweefsel te herstellen door andere behandelingen die wij aanbieden zoals permanente camouflage (dermatografie) in combinatie met het stimuleren van de huid. Bij de stimulerende behandeling wordt de huid oppervlakkig ingeprikt en ingewerkt met een door Beauty Care Nederland ontwikkeld serum op basis van vitamine E eventueel aangevuld met pigment. Direct na de behandeling zal de huid rood zijn, maar na verloop van tijd en bij de juiste verzorging (1 x daags behandelen met een olie die u van ons meekrijgt) zal de huid zich herstellen, inclusief de kleuren en structuren. De littekens worden veel minder zichtbaar, soepeler en de kleur zal terugkomen.

Foto Consult Service of afspraak

Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende Foto Consult Service zodat we u een inschatting kunnen geven hoe het in uw geval zal verlopen en wat de kosten zullen zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Katwijk. Zo kunnen wij  vaak nóg beter adviseren en kunt je er voor kiezen om direct een eerste behandeling te ondergaan.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op