Derma Stimulation Treatment (haargroei stimulatie)

Wanneer je haargroei wel een boost kan gebruiken kan je deze een impuls geven met onze Derma Stimulation Treatment (DST). Beauty Care Nederland heeft deze behandeling zelf ontwikkeld om de hoofdhuid te stimuleren en de activiteit in de haarzakjes weer aan te zetten. Benieuwd? Lees vooral verder!

Haarverlies

Haarverlies doet zich voor in verschillende vormen en kan uiteenlopende oorzaken hebben. Drie  veel voorkomende redenen voor haaruitval zijn: een verstoorde hormoonbalans, een slechte bloedcirculatie van de hoofdhuid of een tekort aan bouwstoffen. Maar daarnaast kan het ook erfelijk zijn, we spreken dan over Alopecia Androgenetica. Mannen hebben bij erfelijk haarverlies vaak te maken met een kalende kruin en voor vrouwen geldt dat het haar vaak in zijn geheel dunner wordt. De DST behandeling is in deze gevallen zeer geschikt. De haarzakjes zijn in slaapstand en er is een oppepper nodig om de haarzakjes weer actief te maken.

Ook na het oplopen van het coronavirus kan er haarverlies intreden. Wat er kan gebeuren is het ontstaan van acuut telogeen effluvium; een overmatige uitval van haren door een verstoring van de haargroeicyclus. Dit betekend dat wanneer je corona hebt gehad de haren niet verder groeien na de telogene fase (de rustfase in de haargroeicyclus) en nieuwe haren niet sterk genoeg zijn om te groeien. Dit verschijnsel komt vaker voor bij koortsende ziektes, zoals corona, en stresssituaties.
In de meeste gevallen gaat deze vorm van haarverlies vanzelf over, maar helaas kan het ook overgaan in een chronische vorm.

Het is voor de behandeling wel belangrijk dat er nog voldoende haren zitten om de groei te stimuleren. Bij een geheel kale hoofdhuid is deze behandeling niet geschikt.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de haargroei stimulatie behandeling wordt de hoofdhuid gestimuleerd door trillingen met onze eigen gespecialiseerde apparatuur. Op deze manier wordt er gezorgd voor de stimulatie van celgroei met als resultaat hernieuwde haargroei in de inactieve maar nog wel aanwezige haarzakjes. Voor het beste resultaat gebruiken wij hierbij ons natuurlijk therapeutisch vitamine E-serum. Het serum activeert de haarzakjes nog eens extra op de juiste plek, zodat de haren sterker en dikker zullen worden. Dit zal zorgen voor direct meer volume.

Na één behandeling al resultaat

Na één behandeling zul je al direct resultaat zien (met maximaal 4 weken) in de vorm van nieuwe haren en het voller en steviger aanvoelen van het bestaande haar. Meestal worden de haren ook een stuk donkerder en meer glanzend.

Wij bepalen na de eerste behandeling ook of haargroei stimulatie met Derma Stimulation Treatment  daadwerkelijk een oplossing voor je is. Wanneer resultaat uitblijft omdat de haarzakjes niet aanwezig blijken te zijn zullen we je daar eerlijk over adviseren. Hier zetten wij ook onze mediscoop onderzoeksapparatuur voor in om de hoofdhuid 1.000x uit te vergroten.


DST Zorgt voor:

● Het verbeteren van de haarkwaliteit.
● Meer volume; dikker haar en een vollere haardos.
● Het remmen van haarverlies.
● Stimulering van de bloedcirculatie naar het haar.
● De productie van meerdere haren uit 1 haarzakje


Behandelfrequentie en kosten

Behandelschema:
4x maandelijks een behandeling a 45 tot 60 minuten
Daarna eens per half jaar voor onderhoud

Kosten:
Losse behandeling: € 195,-
DST voordeelpakket: € 975,-
> 6 DST behandelingen inclusief 3x Mediceuticals scopie en producten voor thuisgebruik t.w.v. €95,-

Persoonlijk advies

Plan gerust een consult met onze haar specialist om je te laten informeren naar de mogelijkheden voor haargroei stimulatie bij Beauty Care Nederland (Katwijk). We kunnen de conditie van de hoofdhuid onder de loep nemen met behulp van mediscoop onderzoeksapparatuur en een passend behandelplan voor je opstellen.

Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30 uur.
Telefoon: +31 (0)71 888 56 52
E-mail: info@beautycarenederland.nl