Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Laser – Manieren om het laserproces te versnellen

Wanneer je start met het verwijderen van je tatoeage, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Hoewel er meerdere factoren meespelen waar je geen invloed op hebt (diepte, locatie, kleur) zijn er wel ook dingen die je kunt doen om het proces te ondersteunen. Kleine veranderingen in je dagelijkse routine kunnen op een natuurlijke manier bijdrage aan de afvoer van de inktdeeltjes in je immuunsysteem. Check deze tips!

Drink veel water!

Meer water drinken kan van grote invloed zijn op de behandelingen. Door gehydrateerd te blijven kan het lichaam de pigmentresten makkelijker afvoeren door het lymfesysteem, waardoor de tattoo sneller vervaagt. Het verminderen van alcoholgebruik kan ook een gunstig effect hebben vanwege het uitdrogende effect wat alcohol op het lichaam heeft.

Word sportief

Door je lichaam in beweging te brengen zal de bloedstroom toenemen. Dit helpt het lichaam om de inktdeeltjes in het lichaam sneller af te breken. Wanneer je meer fysieke activiteit in je dagelijkse of wekelijkse routine opneemt bestaat er een kans dat je betere resultaten van de behandeling gaat zien.

Hou de tattoo bedekt

Het is belangrijk om de tattoo tijdens het laserproces uit de zon te houden. Bij een zongebruinde huid kan de laser specialist ervoor kiezen de huid extra voorzichtig te behandeling om kans op hypo- / hyperpigmentatie te voorkomen. Dit kan uiteindelijk het proces verlengen waardoor je misschien extra behandelingen nodig hebt. Zorg er dus goed voor dat je de tattoo uit de zon houdt of beschermt met zonnebrandcrème, verband of kleding.

Foto Consult Service of afspraak

Je kunt gebruik maken van onze gratis en vrijblijvende  foto consult service zodat we je een inschatting kunnen geven hoe de behandeling in jouw geval zal verlopen en wat de kosten zullen zijn. Ook kan je altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Katwijk. Zo kunnen wij nóg beter advies geven en is er altijd de mogelijkheid om direct een eerste behandeling te ondergaan.


BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op