Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
Ervaringen MHP

Ervaringen – Micro Haar Pigmentatie

Misschien ben je wel al even aan het oriënteren op een Micro Haar Pigmentatie behandeling (MHP), een goede kliniek of ben je nog aan het vergelijken welke oplossing het beste bij je past. Het kan dan heel behulpzaam zijn om ervaringen te horen/ lezen van andere mensen over van de behandeling (of kliniek)! Wij zetten graag voor je op een rijtje waar en hoe je dit kunt doen:  

Ervaringen online lezen of delen

Online kan je gelukkig veel onderzoek doen! Een mooi platform hiervoor is: KliniekErvaringen.nl
Kliniekervaringen is een onafhankelijke verzamelaar van recensies die mensen helpt bij het kiezen van een goede (medische) kliniek. Je kan informatie over de MHP behandeling en specialisten lezen én geverifieerde reviews van echte klanten.

Lees de reviews van Beauty Care Nederland op Kliniekervaringen hier

Ook is Haarweb Forum erg geschikt als je meer wilt lezen over Micro Haar Pigmentatie. Maar het is nog veel meer dan dat. HaarWeb is dé support-site voor en door lotgenoten met haarproblemen in Nederland en België. Je kunt er hier een kijkje nemen.

Mensen ontmoeten

Deze optie is naar onze mening het meest prettig! Om deze reden organiseren wij regelmatig een MHP open dag. Er zullen dan meerdere modellen aanwezig zijn die de behandeling al hebben ondergaan zodat je de MHP resultaten in het echt kunt bekijken en vragen kunt stellen. Daarnaast wordt er ook altijd iemand behandeld, deze persoon is ook ervaringsdeskundige. Leuk om mee te kijken en te zien/ horen wat de ervaring is!

Lees meer over de MHP open dag of meld je aan

Heb jij Alopecia? Dan kun je ook bij de Alopecia Vereniging terecht. Zij organiseren met regelmaat activiteiten die interessant zijn voor mannen en vrouwen.

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op