Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Mediscope: hoofdhuid analyse

Beauty Care Nederland heeft al jaren ervaring met haren en hoofdhuid. Loop jij tegen haar- of hoofdhuidproblemen aan? Bijvoorbeeld: jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos, of misschien haaruitval? We denken graag met je mee.

Beauty Care Nederland is een gecertificeerde kliniek van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren en passend advies kunnen geven aangevuld door medicinaal, dermatologisch geformuleerde producten.

Mediscope

Haar- en hoofdhuid problemen zijn niet altijd met het blote oog zichtbaar. De Mediscope is een camera die de hoofdhuid tot 200x vergroot, hierdoor kunnen wij een gedetailleerd beeld van de haar- en hoofdhuid conditie krijgen. Op basis hiervan kan er een passend product en/of behandelplan voorgeschreven worden, waarna je ook advies krijgt over het thuisgebruik van de producten. Voor de hoofdhuid analyse vragen wij €35,- 

Wanneer er sprake is van haarverlies, kan het zijn dat wij een combinatie van medische producten en onze haargroei stimulatie (DST) behandeling adviseren.

Mediceuticals

De producten die wij gebruiken en toeschrijven zijn deze van Mediceuticals. Deze dermatologische verzorgingsproducten ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid en zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Maar ook zijn ze in te zetten bij: roos, jeukende hoofdhuid, ontstoken/geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

Wanneer deze eenmaal zijn toegeschreven door onze specialist zijn deze later ook na te bestellen via de webshop.

vullen.

Gebruik van Mediceuticals bij hormonale haaruitval, vooruitgang in een periode van 2 maanden. 

Uitgelicht:

Hormonale haaruitval

In de maanden na de zwangerschap merken veel vrouwen dat ze meer haar verliezen dan normaal. Een disbalans in de hormonen van de schildklier is hiervan de boosdoener. Dit herstelt zich meestal vanzelf weer, maar om de haargroei te stimuleren kan de speciaal ontwikkelde product lijn van Mediceuticals voor vrouwen een handje helpen! Ook geschikt bij menopauze.

Chemotherapie

Wanneer er sprake is van haaruitval na chemotherapie, kan de haargroei en conditie ondersteund worden. Mediceuticals helpt bij het stimuleren van nieuwe haargroei en helpt de hoofdhuid, de haarfollikels en het haar in optimale conditie te brengen en te houden. Lees er hier meer over.

Gratis en vrijblijvend consult

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van
onze service op afstand:

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP