Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
3D techniek

Micro Haar Pigmentatie en 3D techniek, wat is dat?

Haarverlies is iets waar miljoenen mannen in verschillende fasen van hun leven mee te maken (kunnen) krijgen. Experts hebben veel methoden ontwikkeld om haaruitval te stoppen of te verbergen, één daarvan in Micro Haar Pigmentatie (MHP). Middels deze techniek worden er haarstoppeltjes nagebootst om een shaven-look te creëren, zo wordt kaalheid gecamoufleerd! De 3D techniek is een werkwijze die bij Beauty Care Nederland uitgevoerd wordt. 

3D effect

De 3D Expert techniek is jaren geleden door Beauty Care Nederland ontwikkeld en steeds verder geperfectioneerd. Deze techniek kan alleen juist uitgevoerd worden als de behandelaar zeer ruime ervaring heeft met MHP en daarnaast enorm veel kennis heeft van esthetiek.
Er wordt bij de 3D Expert techniek altijd gewerkt met schaduw en detail. Dit geeft een uitermate natuurlijk resultaat en zorgt voor een perfecte aansluiting op je bestaande haren. Precies wat je wenst bij het scheren met een tondeuse op 0,5 mm.
Hoewel het niet strikt driedimensionaal is, creëert deze geavanceerde techniek een 3D-uiterlijk en zal het realisme van de behandeling verder vergroten.

Hoe wordt deze look bereikt?

Het 3D-effect wordt gecreëerd door een reeks verschillende pigmenttinten die worden aangebracht tijdens de behandelsessies. Door nuances aan te brengen zal de pigmentatie levendiger ogen en nog realistischer worden. De gebruikelijke werkwijze is om de lichtere pigmenten te gebruiken tijdens de eerste sessie (basis laag gebaseerd op de tint van de haarstoppel op 0.5mm) en tijdens de tweede sessie een wat donkerdere tint in te zetten om vakkundig meer variantie in stoppels te plaatsen. Dit zorgt voor meer details.

Verschil meskaal en tondeuse look:

Meskaal (links): de MHP is zacht en in zijn geheel meer een ‘waasje’. Omdat de stoppel erg kort is, is er weinig kleur zichtbaar waardoor er altijd licht gewerkt wordt.

0.5 mm – Tondeuse 3D effect (rechts): de stoppels zijn langer en hierdoor donkerder. Er kan meer definitie aangebracht worden en er is meer onderscheid en nuance tussen de stoppeltjes.

0.5 mm – Tondeuse 3D effect
mhp meskaal
Meskaal

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service 

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP