Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

MHP bij vroegtijdige kaalheid

Onderstaand verhaal gaat over vroegtijdige kaalheid en Micro Hair Pigmentation(MHP) als oplossing daarvoor.
Geschreven door een moeder van een jonge klant.

Een kalende puber

Mijn zoon was 14 jaar toen hij vanuit de badkamer riep: “mam, ik word kaal.” “Doe niet zo raar,” zei ik, “dat kan helemaal niet.” Maar een paar maanden later viel mij op dat hij inhammen kreeg. Mannelijke kaalheid blijkt al in de pubertijd te kunnen ontstaan. Na een onderzoek in het ziekenhuis kregen we een recept voor Finasteride. De apotheker wilde het medicijn gezien de leeftijd van mijn zoon en de mogelijke bijwerkingen niet zomaar verstrekken. We besloten niet voor deze pillen te gaan, maar wat dan wel? Er moest iets gebeuren.

Pet en capuchon op

Mijn kind, extra kwetsbaar omdat hij licht autistisch is, werd op school gepest met zijn afnemende haardos. Hij durfde de straat niet meer op zonder pet of capuchon en kreeg last van sociale angsten. De camouflerende spray en poeders die hij gebruikte stonden hem spoedig tegen. Wat moest hij nu? Een haartransplantatie of pruik zijn duur en niet ideaal. Ik las een artikel over micro haar pigmentatie en al snel kwam ik uit bij Beauty Care Nederland in Katwijk.

Best spannend, die behandeling

Na een positief advies van de Haarstichting en een bezoek aan de open dag in Katwijk waren we om. De behandeling zou in de zomervakantie plaatsvinden zodat mijn zoon (inmiddels 16 jaar) met zijn verse kapsel aan zijn nieuwe opleiding kon beginnen. Op de dag van de behandeling was mijn grote kleine man zenuwachtig. “Gaat het pijn doen, wat nou als het me niet staat?” Ik stelde hem gerust maar had zelf ook een knoop in mijn maag. Gelukkig viel de pijn mee en kon hij het goed vinden met zijn behandelaar Jeffrey. Iedereen van het team was trouwens erg aardig en begaan.

Stoere stoppels

Al na de eerste behandeling zat er opeens weer overal ‘haar’ op zijn hoofd maar het zag er nog tamelijk rood uit. Gelukkig zagen we al snel het uiteindelijke resultaat. Dit stoere stoppeltjeshoofd staat mijn kanjer goed. Het verbaast me hoe snel mijn zoon aan zijn nieuwe uiterlijk went. Ik hoop en ga ervan uit dat hij snel zijn zelfvertrouwen terug heeft en zijn leven weer oppakt.

Bedankt team Beauty Care Nederland!

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

U kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op