Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

Laser – Doet de behandeling pijn?

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag binnen onze kliniek. Meestal vinden onze klanten het minder pijn doen dan ze van tevoren hadden gedacht. De pijn is te vergelijken met een elastiekje wat steeds tegen de huid schiet, in veel gevallen wat gevoeliger dan het zetten van een tattoo maar wel véél sneller voorbij. Lees verder!

Korte behandelduur en koeling

Gelukkig duurt een behandeling gemiddeld niet meer dan een paar minuten, wat het erg goed te handelen maakt. Wanneer je horrorverhalen hebt gehoord over de pijn dan kan kunnen wij garanderen dat die persoon niet bij Beauty Care Nederland is behandeld.

Wij maken gebruik van een gericht koelsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor behandeling van de huid met laser. Door de directe koeling wordt de pijn tijdens de behandeling geminimaliseerd, wordt de huid zo min mogelijk aangetast en herstelt de huid beter na iedere behandeling.

Tips voor na de behandeling

  • Soms en met name bij rode en groene pigmenten ontstaan er kleine of grotere blaren. Deze zijn meestal niet pijnlijk. Het kan dan prettig zijn om ze af te dekken met een schoon verband totdat ze zijn ingedroogd. U kunt Nivea Soft, Alhydran of Calendulan gebruiken en deze lekker dik aanbrengen.
  • Als de huid nagloeit kan je deze koelen met een ice pack. Meestal verdwijnt de hitte echter zeer snel en is het niet nodig om na te koelen.
  • Wanneer de huid na ongeveer een week is hersteld, kan een olie gebruikt worden om de huid soepel te houden en weer optimaal te laten herstellen voor de volgende behandeling.
  • Voor zwarte tatoeages is het niet nodig om uit de zon te blijven. Wij raden bij gekleurde tatoeages wel aan om uit de zon te blijven in verband met het beschadigen van de melanine in de huid.
  • Zwemmen mag als de huid geen wondjes of blaartjes laat zien.
  • Het verband op de behandelplek mag er na een uur af. Douchen kan, zolang je voorzichtig bent met afdrogen.

Foto Consult Service of afspraak

Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende foto consult service zodat we een inschatting kunnen geven hoe de behandeling in jouw situatie zal verlopen en wat de kosten zullen zijn. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Katwijk. Zo kunnen wij  vaak nóg beter adviseren en kunt je er voor kiezen om direct een eerste behandeling te ondergaan.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op