Tarieven

Tarieven behandelingen
Micro Hair Pigmentation, litteken camouflage, haargroei stimulatie, verwijderen of aanpassen van uw tattoo, MHP of PMU met medische laser

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven voor Micro Hair Pigmentation (MHP), litteken camouflage, haargroei stimulatie en laser behandelingen voor het verwijderen van uw tattoo, MHP of PMU. Aangezien MHP te allen tijde maatwerk betreft, zijn de vermelde MHP tarieven enkel indicatief.

Tarieven Micro Hair Pigmentation

Tarieven MHP - Beauty Care NederlandBeauty Care Nederland hanteert voor Micro Hair Pigmentation (MHP) de op het afgebeelde hoofd aangegeven zones. Tariefindicatie per zone:

  • 3D Expert, 0,5 mm effect, vast pigment: € 680,-.
  • Tricopigmentatie, tijdelijk pigment: € 680,-.

Het voor u geldende maatwerk tarief is afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het te behandelen oppervlak, de mate van haarverlies, de gewenste dichtheid, de kleur en conditie van uw huid, wel of geen 3D effect, het gebruik van tijdelijk of vast pigment en het aantal behandelingen. Uw situatie en het aantal bij u te behandelen zones resulteert in een persoonlijke pakketprijs inclusief een jaar garantie. De gemiddelde pakketprijs bedraagt € 2.500,-.

Indien u meer informatie wilt over het voor u van toepassing zijnde aantal zones, neemt u dan contact met ons op of maak gebruik van onze MHP Foto Consult Service.

Touch ups

Bij 3D Expert MHP kan het na 1 of 2 jaar wenselijk voor u zijn om een kleine touch up behandeling uit te laten voeren. Het tarief voor een touch up bij 3D Expert MHP is € 100,- per zone.

Bij tricopigmentatie wordt u 1 x per 8 maanden terug verwacht om een touch up uit te laten voeren. Het tarief hiervoor is € 175,- per zone. Indien u langer dan 8 maanden wacht om de touch up uit te laten voeren dan geldt het standaard tarief van € 680,- per zone.

Gratis proefstukje

Alvorens over te gaan tot een volledige MHP behandeling is het mogelijk om een proefstukje te laten zetten. Dit is aan te raden als u een verleden heeft met allergische reacties, maar ook als u nog twijfelt of deze behandeling voor u geschikt is. Het zetten van een proefstukje is in combinatie met een consult gratis.

Betaling in termijnen

U kunt bij Beauty Care Nederland het totaalbedrag voor uw MHP behandeling desgewenst in 12 of 24 termijnen betalen via een met ons samenwerkende kredietverstrekker. Indien u dit wilt, verzoeken wij u dit te vermelden tijdens het invullen van het online MHP Foto Consult Service formulier of bij uw persoonlijke consult. Wij zullen het traject voor u opstarten waarna u vervolgens zelf kunt bepalen hier al dan niet akkoord mee te gaan.

Tarieven litteken camouflage

  • FUT haartransplantatie litteken: € 680,-.
  • FUE haartransplantatie litteken per 10×10 cm: € 680,-.
  • Andersoortige littekens camoufleren: op aanvraag. Het tarief is afhankelijk van de grootte van het litteken en vanaf € 150,- per behandeling.

Vergoeding via de zorgverzekering is voor littekencamouflage mogelijk, maar afhankelijk van de aanvullende voorwaarden van uw zorgverzekering.

Tarief haargroei stimulatie

Het tarief voor haargroei stimulatie d.m.v. Derma Stimulation Treatment (DST) is € 150,- per behandeling.

Tarieven laser behandelingen

  • Tattoo verwijderen of aanpassen met medische laser: vanaf € 45,- per behandeling.
  • Micro Hair Pigmentation (MHP) verwijderen of aanpassen met medische laser: € 150,- per behandeling.
  • Permanente make-up (PMU) verwijderen met medische laser: € 75,- per behandeling.

MHP Open Dag

Meld u nu aan voor de eerstvolgende Beauty Care Nederland MHP Open Dag

MHP Foto Consult Service

Vrijblijvende Micro Hair Pigmentation prijsopgave op afstand met onze MHP Foto Consult Service

MHP Photoshop Brush Service

Benieuwd hoe u eruitziet na MHP? Probeer onze MHP Photoshop Brush Service

Tattoo Laser Foto Consult Service

Uw tattoo veilig laten verwijderen met medische laser? Vrijblijvende prijsopgave op afstand!

 

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult

Tarieven 24/05/2016

Bedrijfsgegevens

Beauty Care Nederland
Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
BIG 89050538201 - P.A.C. den Otter, arts