Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
BCN 10 jaar

Beauty Care Nederland bestaat 10 jaar!

Dit jaar vieren wij het 10-jarig bestaan van Beauty Care Nederland. Al 10 jaar ondersteunen wij mensen met Micro Haar Pigmentatie behandelingen, haargroei stimulatie, het camoufleren van littekens en verwijderen van tatoeages. Na 10 jaar met nog evenveel passie, waarbij kwaliteit en tevredenheid altijd op nummer één staan.

Om stil te staan bij onze verjaardag lijkt het ons leuk om je meer kennis te laten maken met BCN. Hoe is BCN ontstaan? Wie zijn wij achter de schermen? En wat waren onze hoogtepunten het afgelopen jaar? Bekijk ook zeker even de video van onze reis met de highlights uit de afgelopen 10 jaar, onderaan deze mail.

Hoe het allemaal begon…
Het was 2009. Isabelle van Rijn had een missie, mensen helpen die tegen de negatieve gevolgen van littekens aanliepen. Zo ontstond in haar huis in Noordwijk, Beauty Care Noordwijk. Ze vond haar passie in het camoufleren van littekens. Door de klanten die ze behandelde kwam ze steeds meer in aanraking met littekens door haartransplantaties. Er ging een wereld voor haar open, een wereld waarin mensen geconfronteerd werden met haarverlies, kale plekken en dunner wordend haar. Zij wilde iets kunnen betekenen voor deze mensen, een stukje angst wegnemen en zelfvertrouwen teruggeven.

Samen met haar zoon Jeffrey is ze zich gaan specialiseren in Micro Haar Pigmentatie. Hun ruime ervaring en expertise in het cosmetisch en medisch tatoeëren, hebben zij gecombineerd met de kunstachtergrond van Jeffrey. De twee broers van Isabelle, Paul van Rijn en Colin van Rijn, sloten zich aan als behandelende specialisten.

Een echt familiebedrijf dus! Met Isabelle van Rijn als oprichter en haar zoon Jeffrey Heemskerk en twee broers, Paul van Rijn en Colin van Rijn, als behandelend specialisten.

In 2011 vond de eerste uitbreiding plaats. Inmiddels kwamen er mensen uit alle uithoeken van de wereld voor een MHP behandeling. De praktijk aan huis verplaatste zich naar een mooi pand in de  winkelstraat in Noordwijk. Niet veel later, in juli 2015, werden de deuren geopend van de locatie in Katwijk. Een groter pand waar nog meer mensen behandeld kunnen worden.

Door de toename van de landelijke – en wereldwijde – bekendheid is Beauty Care Noordwijk verdergegaan als Beauty Care Nederland.

Bijna 26 miljoen puntjes geplaatst!

Hé, wat?! Ja, je leest het goed. Het afgelopen jaar zijn er door onze drie specialisten maar liefst 25.920.000 puntjes geplaatst. Een berekening van de 100 puntjes die per minuut worden geplaatst als uitgangspunt.

Een MHP behandeling bestaat uit het pigmenteren van puntjes in de hoofdhuid, waardoor haarstoppels worden gerepliceerd. Hiermee wordt een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn gereconstrueerd en worden haartransplantatie littekens gecamoufleerd.

Bedenk je maar eens hoeveel puntjes er de afgelopen 10 jaar zijn gezet!

Een reis van 10 jaar

In deze video nemen we je mee op onze 10-jarige reis van highlights en herinneringen.

Onze passie en drijfveer
Passie, vertrouwen, hard werken, ambacht en duizenden mooie resultaten met positief veranderde levens als gevolg. Dat is hoe 10 jaar Beauty Care Nederland zich kenmerkt voor ons. Onze drijfveer is altijd geweest om mensen prachtige resultaten te geven. Wanneer wij de impact van deze verandering zien, motiveert ons dat alleen maar meer om dit vakwerk te leveren.

Wat ons betreft komen er nog heel veel jaren bij. Wij hebben er zin in!

 

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakersstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31 (0)71 888 5652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op