Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
Carl & Johan aanbevolen door Beauty Care Nederland

Carl & Johan aanbevolen door Beauty Care Nederland

Ben je ook benieuwd welke producten Beauty Care Nederland aanraadt voor de dagelijkse verzorging van de hoofdhuid maar óók voor het lang mooi houden van de aangebrachte pigmenten? De specialisten van BCN hebben door de jaren heen zorgvuldig geëxperimenteerd en onderzoek gedaan naar de beste opties en we vertellen hier graag meer over!

MHP en onderhoud?

Bij Micro Haar Pigmentatie is het belangrijk dat de aangebrachte pigmenten mooi op kleur blijven. Een touch-up behandeling wordt eens per 2 jaar aanbevolen, maar wist je dat je jouw MHP langer mooi kan houden (en herhaaldelijke touch-ups kan verminderen) door dagelijkse of regelmatige verzorging in je routine op te nemen?

Carl&Johan

Carl & Johan is gegroeid uit twee gepassioneerde co-founders met een gemeenschappelijke missie: een levenslange oplossing bieden voor iedereen die begaan is met tattoos. Alle producten zijn ontwikkelt door Johan. Een apotheker die ook de zoon is van apothekers. Dankzij zijn jarenlange ervaring en kennis kon hij op basis van natuurlijke ingrediënten de beste producten ontwikkelen die te verkrijgen zijn.
Hier kwamen wij om de hoek kijken: opzoek naar de beste optie om jouw MHP te verzorgen en langdurig mooi te houden. De specialisten van Beauty Care Nederland en onze cliënten zijn enthousiast omdat de resultaten er niet om liegen!

www.carlandjohan.com/nl

Carl&Johan Producten bij Haar Pigmentatie

2 weken voor de afspraak met de Micro Hair Pigmentation specialist kan gestart worden met het aanbrengen van de C&J Bodymilk om de hoofdhuid extra te voeden en te hydrateren, waardoor de huid in optimale conditie is voor de behandeling.

Na de behandeling wordt C&J Regenerating Cream gebruikt om de kans op infecties te verminderen en het herstel te bespoedigen. De Regenerating Cream is hydraterend, jeukstillend en zorgt voor minder korstvorming, wat pigmentverlies voorkomt. Hierdoor blijven de getatoeëerde stoppeltjes hun kleur behouden. De crème is makkelijk uit te smeren en bovendien niet plakkerig.

Met een goede nazorg kan je jaren door met je nieuwe kapsel!

Dagelijkse verzorging

De C&J Bodymilk werd al eerder genoemd voor de eventuele voorbereiding op de MHP behandeling. Dankzij de intens hydraterende werking is hij ook vanaf 3 weken na de behandeling de ideale aanvulling van jouw dagelijkse verzorging!

De Bodymillk van Carl&Johan voedt en verzorgt de huid. Voor het behouden van kleur, een zachte huid en het voorkomen van uitdroging. Voor een levenslang, mooi MHP resultaat dus!

Dankzij zijn super hydraterende eigenschappen kan je hem zelfs als after-sun kan gebruiken.

>In onze webshop verkrijgbaar in de geuren Coconut of Blackwood.

Zonbescherming (!)

De grootste invloed op de kwaliteit van de pigmenten is de zon en haar straling. Wanneer je vaak met een onbeschermde hoofdhuid in de zon komt kan de MHP in de loop van de jaren wat valer van kleur worden. Dit geld ook voor de zonnebank.

Belangrijk om goed te smeren dus! Wij raden aan om de hoofdhuid altijd te beschermen met een SPF 50. Op vakantie meermaals per dag smeren en wanneer de zon nog niet sterk is kan het eens per dag. Uiteraard is een petje dragen ook een optie.

Tip: je kunt het smeren van zonnebrand vanaf het voorjaar in je dagelijkse routine opnemen, net alsof het een dagcrème is. Dan ben je altijd beschermd en krijgt de huid extra hydratatie.

Hier komt ons favoriete product om het hoekje kijken: de C&J Sun Protection.

De C&J Sun Protection crème is hypoallergeen en transparant. Hij is waterbestendig, zonder een vervelende zinklaag over je huid te leggen en hydrateert de huid. Je smeert hem makkelijk uit en kan hem zowel op getatoeëerde als niet-getatoeëerde huid gebruiken. Zo blijven jouw pigmenten lang mooi!
Daarnaast is er ook een chloor block aanwezig in de producten zodat de pigmenten niet verbleken bij het zwemmen.

> De crème is in onze webshop verkrijgbaar.

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op