Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
Is Micro Haar Pigmentatie ook voor mij geschikt?

Is Micro Haar Pigmentatie ook voor mij geschikt?

Je hebt onlangs ontdekt dat Micro Haar Pigmentatie (MHP) wel eens een goede oplossing tegen haarverlies zou kunnen zijn. Nu ben je vast en zeker ook benieuwd of de MHP behandeling ook voor jou geschikt is! In theorie is MHP bij iedereen mogelijk, ongeacht: leeftijd, haar-en huidskleur of het stadium van het haarverlies. Maar om te bepalen of MHP ook dé oplossing voor jou is kan je jezelf een aantal vragen stellen.

Wil ik deze stijl lange tijd behouden?

MHP is een permanente oplossing die bij een geschoren kapsel (shaven- look) die de illusie van haar nabootst door middel van pigmenten in de hoofdhuid. Het is dus een haarstijl die je voor lange tijd zult dragen.

Voor de meeste mannen is dit geen probleem, omdat andere kapsels tot het verleden behoren. Maar het is goed om na te gaan of dit voor jou ook het geval is en je bereid bent hélemaal voor deze stijl te gaan.

Hoeveel onderhoud wil ik hebben?

In tegenstelling tot andere oplossingen tegen kaalheid, vereist micropigmentatie van de hoofdhuid weinig onderhoud. Er zijn maar een aantal dingen waar je rekening mee moet houden of die je moet doen:

  • Je korte kapsel bijhouden (gemillimeterd: 0.5mm).
    Hoe vaak je moet scheren hangt af van hoeveel eigen haar je nog hebt, maar voor de meeste mannen geld dat dit om de twee dagen is.
  • De hoofdhuid beschermen tegen de zon.
    Deze gewoonte is natuurlijk voor iedereen die kaal is aan te bevelen, maar bij MHP voorkomt het dat de pigmentatie lichter wordt door de Uv-straling. Je kunt de hoofdhuid beschermen door zonnebrand of een pet te dragen in de volle zon.
  • Eens per 2 jaar een touch-up behandeling ondergaan (of contact opnemen om te vragen of dat is jouw geval nodig is).

Ben ik klaar voor een verandering?

In al de jaren dat Beauty Care Nederland MHP uitvoert (sinds 2009) is het een van de meeste lonende dingen om te zien hoe de behandeling levens kan veranderen. We zien dat mensen al snel meer zelfvertrouwen krijgen, uit hun schulp kruipen zelfs!

Het is niet ongebruikelijk om te zien dat cliënten in de maanden na hun behandeling ook veranderingen in hun leven aanbrengen. Of ze nou gaan daten, afscheid nemen van hun petten of weer durven te solliciteren naar hun droombaan – de verandering is vaak meer dan een update aan het uiterlijk alleen.

Durf jij ook voor jezelf te kiezen en die stap te nemen? Als het antwoord ja is dan is MHP zeker voor jou geschikt!


Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op