Micro Hair Pigmentation – de haarlijn

Haarlijn Micro Hair Pigmentation - Beauty Care Nederland

Micro Hair Pigmentation is een behandeling die uw uiterlijk drastisch kan veranderen. Met de shaven look creëert Beauty Care Nederland een nieuwe look en haarlijn voor u, het uittekenen en bespreken hiervan mag dan ook niet worden onderschat.

Een haarlijn is een belangrijk onderdeel van een gezicht. Het is het vooraanzicht en logischerwijs het eerste wat opvalt wanneer je kijkt naar het haar en gezicht van een persoon. Wanneer u een terugtrekkende haarlijn heeft of deze niet meer aanwezig is, verandert dit de contour van het gezicht en dus ook uw uitstraling. Het kiezen, vernieuwen en/of aanbrengen van de haarlijn is daarom een belangrijk onderdeel van de behandeling! Een vernieuwde haarlijn zal u een frisse, nieuwe en jongere uitstraling geven.

Welke haarlijn past bij u en hoe wordt deze bepaald?

Omdat ieder persoon uniek is, zal ook elke haarlijn uniek zijn en specifiek ontworpen worden voor uw gezicht. Natuurlijk is de keuze geheel aan u en zal onze behandelend specialist u goed informeren en deskundig advies geven over de beste opties om daar samen een beslissing in te maken. De uiteindelijke keuze zal dus afhangen van uw wensen maar ook van uw leeftijd, gezichtsstructuur en huidtype.

Beauty Care Nederland is gespecialiseerd in het creëren van zachte en natuurlijke haarlijnen, maar het is ook mogelijk om voor een meer gedefinieerde, strakke haarlijn te kiezen. Ook de hoogte (iets teruggetrokken of verder naar voren) en de vorm (recht, met een puntje / kruin, of rond) zijn te bepalen.

Zachte haarlijn met puntige afwerking

Zacht met puntige afwerking

Haarlijn bij een vrouw

Haarlijn bij een vrouw

Vrij strakke haarlijn, strakker effect

Vrij strakke haarlijn, strakker effect

Zachte ronde haarlijn

Zacht en rond

Voordat de haarlijn definitief wordt aangebracht zal deze eerst door de behandelend specialist met een waxpotlood opgetekend worden. Zo kunt u goed bekijken of deze bevalt en eventueel nog een aanpassing laten maken.

Het is ook mogelijk te starten met een redelijk conservatieve haarlijn om na de eerste behandeling te zien hoe deze bevalt. Tijdens de tweede behandeling kan dan altijd nog gekozen worden deze te verlagen / aan te passen. Het streven is natuurlijk om de haarlijn in een keer goed te plaatsen, maar bij twijfel is dit de meest veilige manier om van start te gaan.

Ronde haarlijn

Ronde haarlijn

Strakke ronde haarlijn

Strak en rond

Natuurlijke haarlijn zacht en rond

Natuurlijk, zacht en rond

Zachte haarlijn met kruineffect en litteken

Zacht met kruineffect en litteken

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 10.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.

U kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.