Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
tattoo verwijderen kleiner budget

Tattoo verwijderen – tips voor een kleiner budget

Wanneer je besluit om jouw tattoo te laten verwijderen zijn de kosten misschien wel onderdeel van je beslissing, iedereen wil dit zo goedkoop mogelijk laten doen. Door het gebruik van medische laser en de duur van het lasertraject is het verwijderen van een tattoo duurder dan het zetten. Hier kan je aan denken om ervoor te zorgen dat de behandeling betaalbaar is en blijft:

Tips voor het laseren met een kleiner budget
x

  1. Kies voor de juiste aanbieder- Het kiezen voor de goedkoopste salon is voor de hand liggend, maar vaak toch niet de oplossing. De apparatuur waar mee behandeld wordt is in deze gevallen goedkoper waardoor de behandeling voor een klein prijsje aangeboden kan worden. Máár deze lasers zijn vaak minder krachtig (of zelfs schadelijk). Hierdoor kan het aantal behandelingen nog veel meer oplopen. Dan toch voor de kliniek met de duurdere laser kiezen? Ja! Je zult dan minder behandelingen nodig hebben.
  2. De periode tussen jouw sessies verlengen – Kom i.p.v. om de 6 a 8 weken om de 12 weken (of meer). Door de tijd tussen je behandeling te rekken spreid je de kosten meer. Daarnaast geef je het lichaam meer tijd om de pigmenten af te breken en op te ruimen (de behandeling werkt namelijk langere tijd door). De kans bestaat dat je hierdoor uiteindelijk zelfs een of meerdere sessie minder nodig hebt.
  3. Let op de zon – Door de zon maakt de huid melanine aan, hierdoor krijg je een bruin kleurtje. Naast de bruinkleuring maakt het je huid dikker waardoor de laser minder diep de huid in gaat en wat van zijn kracht verliest wanneer je erg zongebruind bent. (Meer uitleg via Het Huid Instituut.) En hoe krachtiger de laser zijn werk kan doen, hoe beter het resultaat van de behandeling zal zijn. Door hier op te letten kan het schelen in het aantal sessies die je nodig hebt. Smeer de tattoo/ huid goed in met een zonnebrand of plak deze af.

Persoonlijk advies

Wij denken graag met je mee om samen naar een succesvol resultaat te werken met een daarbij passend budget.
Om meer te weten te komen over het verwijderen van je tattoo kan je een gratis consult aanvragen. Dit kan gemakkelijk via Whatsapp 06 27 29 79 72 of ons Foto Consult Formulier. Uiteraard kan je ons ook een belletje geven +31 (0)71 888 5652 of een e-mail sturen info@beautycarenederland.nl

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP