Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr
Paul Elstak

DJ Paul Elstak krijgt een nieuwe look met Micro Haar Pigmentatie

Paul Elstak breekt in de jaren negentig door met zijn happy-hardcore-hits, zoals bijvoorbeeld ‘Rainbow In The Sky’. Wie kent deze niet?
Hij was enthousiast geworden over Micro Haar Pigmentatie na het zien van het resultaat van vriend en collega DJ Panic (zijn ervaring zie je hier). Zijn wensen waren duidelijk: geen zichtbaar kale kruin meer, dichtheid terugbrengen en een natuurlijk ogend resultaat. Hier zijn we mee aan de slag gegaan! Check op deze pagina de foto’s van de behandeldag van Paul Elstak en het eindresultaat:

MHP behandeling bij Beauty Care Nederland

 

Beelden door: Dave Adriaanse – Media

Eindresultaat

Over Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Met MHP brengt Beauty Care Nederland de haarlijn en optische haardichtheid terug. De behandeling kan het best gezien worden als een vorm van cosmetisch tatoeëren. Met deze techniek bootsen we stoppeltjes na, wat de illusie van echt haar en een geschoren kapsel geeft. Een permanente oplossing bij haarverlies met als doel de look van echt gemillimeterd haar zoveel mogelijk benaderen.

Beauty Care Nederland heeft sinds 2009 ervaring met Micro Haar Pigmentatie en is gespecialiseerd in natuurlijke en realistische resultaten. Wij zien elk behandelplan weer als maatwerk en zorgen ervoor dat de haarlijn uniek ontworpen wordt op basis van gezicht structuren en wensen.

De behandeling bestaat uit 2 basissessies welke 4 weken na elkaar worden uitgevoerd. Na de eerste sessie wordt al een volledig resultaat behaald (zonder heftige nazorgperiode) en bij de tweede sessie wordt het resultaat nog verder geperfectioneerd. Het is een permanente oplossing waar je direct resultaat van ziet en de rest van je leven plezier van hebt!

Persoonlijk advies

Neem voor persoonlijk advies of het inplannen van een intakegesprek contact met ons op. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP