Stel een vraag 09:00 - 17:00 ma-vr

DJ Panic kiest voor Haar Pigmentatie bij Beauty Care Nederland

Hij is een begrip binnen de hardcore scene: DJ Panic (geboren: Dennis Copier, 1975 in Rotterdam) en staat al sinds zijn 16e achter de draaitafel! Beauty Care Nederland mocht hem voorzien van een mooi, nieuw kapsel met Micro Haar Pigmentatie (MHP) en dit traject volgen. Benieuwd wat zijn ervaring is?

Video: MHP Behandeling & Ervaring van DJ Panic

Video door: Lost Visuals 

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

MHP biedt een permanente oplossing bij haarverlies waarbij met fijne naalden pigmenten worden aangebracht in de huid. Zo ontstaat er een haar-illusie. MHP wordt toegepast bij een geschoren kapsel van 0,5 millimeter. De kale huid wordt als het ware opgevuld, waardoor het lijkt alsof je bewust voor de shaven-look bent gegaan.

Na de behandeling kan je zorgeloos genieten van een mooi geschoren kapsel.

✅ Direct resultaat en succes gegarandeerd!
✅ Realistisch. De meest realistische illusie van echt haar mogelijk met hoge dichtheid!
✅ Niet- chirurgisch en dus een snelle genezing.
✅ Weinig onderhoud & lekker praktisch
✅ Langdurig resultaat: de pigmenten zijn permanent.

Natuurlijk resultaat

Voor DJ Panic was een natuurlijk en zacht ogend MHP resultaat erg belangrijk, hiervoor ben je bij Beauty Care Nederland dan ook in goede handen! Wij zijn gespecialiseerd in de meest natuurlijke haarlijnen en beschouwen elke behandeling weer als een uniek maatwerk project.

De kleur, dichtheid en fijnheid van de gepigmenteerde stoppels worden afgemeten en aangepast op de haar situatie en de haarlijn wordt ontworpen op basis van jouw gezagsstructuur en wensen. Voor de buitenwereld oogt de pigmentatie als echt haar. De stoppels blenden vloeiend met het nog aanwezige haar, dit maakt het resultaat super realistisch.

voor het resultaat van DJ Paul Elstak kijk je hier

Persoonlijk advies

Neem voor het inplannen van een intake gesprek contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor de haarlijn simulatie. Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30, T +31 (0)71 888 56 52.
Je kunt ook gebruik maken van onze MHP Foto Consult Service.

BEAUTY CARE

NEDERLAND

Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5
2222 AX Katwijk (ZH)
Netherlands

+31718885652
info@beautycarenederland.nl

Volg ons ook op

x
OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 17.00
Zaterdag: op aanvraag voor MHP